Sport

2009.09.08. 19:01

A megyei harmadosztály hírei

Megégett” a listavezető Sámsonban, az eddig még gólt sem kapó Battonya II. megizzadt Gerlán - friss hírek, eredmények, tabella

BEOL

Kunágota—Kétsoprony 4—0 (1—0)
Megyei III. osztályú labdarúgó-mérkőzés, A csoport. Kunágota, 100 néző. V.: Kozma. Kiállítva: Birgés (Kunágota, második sárga lap után) a 25. percben. G.: Berta 3, Bíró. Jó: Sárvári, Andrejkovics, Mező, Multyán, Pócsik N., ill. Mazán, Dananaj, Flender.
Kőrösi Sándor, a Kunágota elnöke: — A fiatal csapat kezdi megérteni, hogy egymásért futballozunk. Reméljük így minden meccsen győztesen hagyjuk el a pályát. Az egész csapatnak, de az ifiknek is kijár az elismerés. Véha Zoltán: — Nevetséges fair play papírok helyett azzal kellene foglalkozni, hogy a megyei labdarúgó-szövetségtől ne megfélemlíthető, reszkető játékvezetőket küldjenek. Túlzott az eredmény.
n Páli Józsefné

Gerla—Battonya II. 1—1 (0—0)
Gerla, 80 néző. V.: Csonka. G.: Láza, ill. Árgyelán. Jó: Láza, Sebestyén, ill. Putnoki, Szőke.
Mlinár László, a Gerla játékosa: — A jó erőkkel felálló Battonya ellen a győzelem sem lett volna lehetetlen. Juhász Zoltán: — Csalódást okoztunk önmagunknak és lelkes szurkolóinknak is. Megpróbálunk javítani.
n

[caption id="" align="alignleft" width="250"] Beol-grafikon
[/caption]

Okány—Telekgerendás 2—0 (1—0)               
Okány, 70 néző. V.: Kutasi. G.: Baksa, Lele. Jó: Ivicevic, Bereczki, Zsigovics, Kovács T., Lele, ill. Mracskó.
Boruzs Péter: — Kicsit higgadtabb játékkal gólokkal verhettük volna a jó erőkből álló ellenfelünket. Mracskó Mihály: — Ez nem a mi napunk volt.
n Mártha Lajos

Pusztaföldvár—Tarhos 0—2 (0—1)
Pusztaföldvár, 70 néző. V.: Rakonczás. G.: Futaki, Kanál. Jó: Szivák, Tompa, ill. Horváth, Schwarcz, Futaki.
Nagy István: — Ez van. Erdős Zoltán, a Tarhos technikai vezetője: — A mai győzelmünk majd a jövő héten mutatja meg, hogy mit ér. Gyenge játékkal sikerült legyőzni a szimpatikus hazaiakat.
n Zalai Antal

Csanádapáca—Gádoros 0—1 (0—0)
Csanádapáca, 100 néző. V.: Elek. Kiállítva: Potocska (Csanádapáca) utolsó emberként szabálytalankodott. G.: Szkalonai (11-esből). Jó: Mag, Takács, Göcző, Matyelka, ill. Mórocz (a mezőny legjobbja), Szkalonai, Jámborcsik, Tóth R.
Zsadány Sándor: — Megint bebizonyosodott, hogy igazságtalan játék a foci, hiszen tíz fővel is mi játszottuk a futballt. Héjjas Tibor: — Egy újabb három pont, amit kisebb nehézségekkel ugyan, de mégis megszereztünk.
n Szikora Pál

Békéssámson—Lökösháza 5—2 (3—0)
Békéssámson, 150 néző. V.: Zacsok. Kiállítva: Füredi (Békéssámson, második sárga lap után) a 70., Kiss T. (Lökösháza, szándékos szabálytalanságért) a 85. percben. G.: Krajcsovics 2, Barta, Varga A., Fekete, ill. Kovács, Farkas. Jó: Varga A., Zsigovics, Zádori, Krajcsovics, Fekete, Kulima, ill. Szabó S., Kiss B.
Kerekes Csaba: — Fontos győzelem volt. Nem esünk tévedésbe, mert ez egy igen gyenge képességű csapat ellen sikerült. Lantos Zoltán: — A durván és agresszívan játszó hazaiak jobban alkalmazkodtak a pálya talajához. Ilyen körülmények között is becsületesen végigjátszottuk a mérkőzést. Megérdemelt hazai győzelem.
n Kerekes György

Nagybánhegyes—Kötegyán 6—0 (3—0)
B csoport. Nagybánhegyes, 80 néző. V.: Burkus. G.: Saitz B. 4, Kurai, Molnár. Jó: Saitz B. (a mezőny legjobbja), Jegyinák, Zalai, Serfőző, Takács, Demkó G., Szűcs K., ill. Tóbiás.
Bíró Géza: — Sikerült javítani a helyzetkihasználáson, még ilyen arányban is megérdemelt a győzelem. Nagy Albert: — Ezen a meccsen a csapat elérte azt, hogy hirdetést adjak fel: keressük Kötegyán új elnökét és edzőjét. Most ezzel a hozzáállással és támogatással ezt a csapatot nem lehet irányítani. Elismerésem a kitartásért azoknak, akik megjelentek, és elviselték ezt a zakót.
n Demkó Mihály

Kardos-Örménykút—Szarvasi LSK 4—2 (3—1)
Kardos, 100 néző. V.: Kovács J. G.: Viszkok 2, Jansik, Kaliczka, ill. Rumi, Gyulai. Jó: Szpisjak, Kaliczka, Viszkok, ill. Nagy Zs., Rumi.
Gombár György: — Harminc perc futball is elég volt a győzelmünkhöz. Veles Zoltán: — Ez a mérkőzés sajnos már az első félidőben eldőlt, elismerésem a hazaiaknak.
n G. Gy.

Mezőmegyer—Csárdaszállás 1—3 (1—2)
Kamut, 100 néző. V.: Kovács A. G.: Repa, ill. Hegedűs, Dinya, Oravecz. Jó: Repa, Rubus, Pusztai, ill. Dinya, Dávid, Oravecz, Hegedűs.
Frisnyicz Pál: — Sportszerű mérkőzésen maradtunk alul. Lesz ez még jobb is. Kocsis Zsolt: — Helyenként jól játszottunk egy jó pályán és egy sportszerű csapat ellen.
n Kokavecz László

Gerendás—Zsadány 2—2 (1—1)
Gerendás, 80 néző. V.: Szántai. G.: Kaczkó, Salka, ill. Kutasi, Szabó A. Jó: Koter, Kaczkó, Salka, ill. Kutasi, Szabó A., Hegyesi.
Lengyel József, Kiss Zoltán: — A sok kihagyott helyzet alapján igazságos döntetlen született. Muntyán Sándor: — Reális a döntetlen.
n L. J.

Kevermes—Kamut 1—2 (0—1)
Kevermes, 70 néző. V.: László. G.: Túró, ill. Bereczki, Bartó. Jó: Pain, Túró, Rung, ill. Lipcsei, Bodnár, Bartó.
Mezei Richárd: — A szerencsésebb csapat nyert. Gál András: — Nehéz volt, de a lényeg a győzelem.
n M. R.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!