Sport

2009.08.31. 14:31

Mi történt a megye kettőben?

Eredmények, értékelések a megyei másodosztályú futballbajnokság legutóbbi fordulójáról.

BEOL

Dévaványa—Tótkomlós 0—4 (0—2)
Megyei II. osztályú labdarúgó-mérkőzés, Dévaványa, 150 néző. V.: Kepka. G.: Ondrejó a 13., a 27., Jámbor a 60., Krátky V. a 70. percben. Jó: Ernyes, ill. Ondrejó, Jámbor, Dávid, Lóczi. Kisari Tibor, a Dévaványa játékosa egy rossz becsúszásnál megsérült és kórházba vitték.
Molnár Tamás: — Ha a csapatom a maximumot nyújtja, az akkor is kevés lett volna. Sérült játékosunk — reméljük — mihamarabb meggyógyul. Lóczi István: — Nagyon szép pályán, szimpatikus csapat ellen túlzott a gólkülönbség.
n M. T.

Dombegyház—Mezőkovácsháza 1—0 (0—0)
Dombegyház, 200 néző. V.: Baráth. G.: Bajkán (11-esből) a 65. percben. Jó: Kovács Z., Talpai, Bajkán, Dajcs, Gerendeli, ill. Sárközi, Németh, Bányik.
Ménesi Róbert, dr. Lugasi József: — Rendkívül fontos győzelem egy kiválóan küzdő ellenféllel szemben. Több helyzetünk alapján egy góllal feltétlenül rászolgáltunk a győzelemre. Szabó András, Török András: — Ajándék tizenegyes, ajándék három pont. Rúgott gól nélkül nem nyerhetünk mérkőzést.
n M. R.

Békésszentandrás—Újkígyós 4—2 (2—1)
Békésszentandrás, 150 néző. V.: Kocsondi. G.: Sinka az 5., Filyó a 38., Mochnács a T. a 80., Panyik a 89., ill. Rövid a 23., Kovács L. a 75. percben. Jó: Mochnács T., Panyik, Kiss L., Filyó, ill. Pataki, Rövid.
Varga László: — Végre megtört a jég és javuló helyzetkihasználással biztos győzelmet arattunk. Hagymási János, az Újkígyós elnöke: — Ilyen játékkal nem lehet meccset nyerni. A csapatból senkit nem tudok kiemelni.
n V. L.

Köröstarcsa—Nagyszénás 2—1 (2—0)
Köröstarcsa, 200 néző. V.: Rácz L. G.: Zsombok A. a 10., a 31., ill. Brachna a 72. percben. Jó: Tusjak Cs., Tímár D., Szabó J., Gál, Tóth I., ill. Asztalos, Lukovics, Őze, Pekár.
Zsombok Attila: — A heti fejmosás jót tett a fiúknak. Magabiztos játékkal hoztuk a három pontot. Lakatos László: — Frey tanár úr „megműtötte” a csapatomat.
n G. I.

Füzesgyarmat—Medgyesegyháza 4—2 (0—0)
Füzesgyarmat, 250 néző. V.: Czirbuly. G.: Urbán a 60., a 71., Fekete a 63., Boros a 80., ill. Otrok a 70., Szarvas a 82. percben. Jó: Farkas, Urbán, Marosvári, Nagy R., Tóth L., ill. Engelhardt, Otrok, Orodán.
Boros Tibor: — Sajnálom a két bekapott gólt, de fölényben voltunk. Szenti Zoltán: — Ma közünk nem volt ehhez a szép játékhoz.
n B. T.
[caption id="" align="aligncenter" width="226"] Beol-grafika
[/caption]
Sarkad—Doboz 3—2 (1—1)
Sarkad, 130 néző. V.: Telek. Kiállítva: Komlósi (Doboz, ütésért) a 47. percben. G.: Iszáka a 8., Kozma a 43., Cseke a 85., ill. Sztojka Á. a 21., a 75. percben. Jó: Marczis, Bende, Iszáka, ill. Balogh Á., Sztojka Á.
Balogh Csaba: — Küzdelemből jelesre vizsgázott a csapat. Nyögvenyelős győzelem egy jól játszó Doboz ellen. Zsigmond Károly: — Jól játszottunk, de a nagy egyéni hibáink és a kiállítás eldöntötte a három pont sorsát.
n Kiss Gábor

Kaszaper—Magyarbánhegyes 3—1 (1—0)
Kaszaper, 100 néző. V.: Bálint. Kiállítva: Szabó A. (Kaszaper, a kapus a tizenhatoson kívül kézzel ért a labdába) a 20. percben. G.: Tasi a 28., Szabó G. a 65., a 70., ill. Nagy R. (öngól) a 90. percben. Jó: Halász Andor (a mezőny legjobbja), Szabó G., Sódar, Kőszegi, Tasi, ill. Matúz.
Füredi János: — Hetven percet játszottunk emberhátrányban, mindhárom gólt így szereztük. A kiállítás után taktikusan, fegyelmezetten és hatalmas akarattal játszottunk és így megérdemelten szereztük meg a három pontot. Turcsek Zoltán: — Ma semmi sem sikerült; igaz, ebben az akaratgyenge játék is szerepet játszott.
n Sajtos Tibor

Kétegyháza—Csorvás 3—0 (1—0)
Kétegyháza, 180 néző. V.: Zahorán. G.: Papp J. a 37., Erdei I. a 68., Puporka a 90. percben. Jó: Erdei I., Papp J., Nagy I., Resetár, Balázs, ill. Babinyecz.
Mikulás Mihály: — Végig uraltuk a mérkőzést. Ha kihasználjuk a helyzeteinket, akár kétszámjegyű is lehetett volna az eredmény. Elismerésem a csapatnak. Szarvas András: — Teljesen megérdemelt hazai siker. Sok mindenen el kell gondolkoznunk a jövőt illetően. A tavalyi eredményekből nem lehet megélni.
n Ruckné Papp Andrea

Ifjúságiak: Dévaványa—Tótkomlós 4—2, Dombegyház—Mezőkovácsháza 1—4, Békésszentandrás—Újkígyós 1—0, Köröstarcsa—Nagyszénás 2—2, Füzesgyarmat—Medgyesegyháza 13—4, Sarkad—Doboz 7—1, Kaszaper—Magyarbánhegyes 3—0, Kétegyháza—Csorvás 1—5.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!