Sport

2009.03.16. 17:52

Idegenben győzött a Medgyes - a megyei másodosztály hírei

BEOL

Kétegyháza—Medgyesegyháza 1—2 (0—2)
Megyei II. osztályú labdarúgó-mérkőzés. Kétegyháza, 100 néző. V.: Laurovics. G.: Nagy I. a 89., ill. Vantara a 43., Szarvas J. a 45. percben. Jó: Gyulai, Resetár, Kiu, ill. id. Kiss Á., Szarvas J., Vantara.
Kiss Tibor: — Egy percnyi kihagyásunk két gólt eredményezett, és bár a második félidőben nem sikerült az igazságosabb döntetlenre hozni a mérkőzést. Szenti Zoltán: — Nagyon nehéz győzelmet arattunk egy igen jó csapat ellen.
Ruckné Papp Andrea

Csorvás—Békésszentandrás 1—1 (0—0)
Csorvás, 200 néző. V.: Petrusán. G.: Tóth A. az 55., ill. Bobvos F. az 54. percben. Jó: Csökő, Kaszai, Babinyecz, ill. Dunai, Bordács, Bobvos F.
Szarvas András: — A helyzetek alapján közelebb álltunk a győzelemhez, és a játék sem volt annyira idény eleji. Varga László: — Egy kis szerencsével megszerezhettük volna a három pontot is.
Kaszai Károly

Újkígyós—Körösladány 0—4 (0—1)
Újkígyós, 100 néző. V.: Czirbuly. G.: Mező a 15., a 80., Novák az 52., Bakos a 75. percben. Jó: Kerekes, Kovács L., Juhász, ill. Keresztesi J., Benyovszki J., Czinanó B., Bakos J., Novák, Mező.
Nagy László: — Nem csak játékban, néha akaratban is felülmúlt bennünket a jócskán megerősödött vendégcsapat. Jas Sándor körösladányi szakosztályvezető: — Jól sikerült szezonnyitás, szimpatikus hazai csapatot sikerült legyőzni.
Ecker György

Dombegyház—Sarkad 2—2 (1—1)
Dombegyház, 100 néző. V.: László L. G.: Bauer a 10., Hajdú a 93., ill. Balog Cs. a 20., Sarkadi az 50. percben. Jó: Gerendeli, Kontró, Bauer, Hajdú, ill. Kocsis, Vass, Balog Cs., Bali.
Ménesi Róbert: — Hajtós, küzdelmes mérkőzés volt, a vendégcsapat kíméletlen játékát meg tudtuk úszni komolyabb sérülés nélkül. Az eredmény nem tükrözi a valóságot, mivel két szabálytalan gólt kaptunk. Kocsis Zoltán, sarkadi egyesületi elnök: — Csapatom maximálisan teljesített, de sajnos, egy mérkőzés nem kilencvennyolc, hanem kilencven percig tart.
M. R.

Gádoros—Tótkomlós 1—1 (0—1)
Gádoros, 150 néző. V.: Kepka. G.: Kókai a 93., ill. Mészáros T. a 23. percben. Jó: Szkalonai, Mórocz, Berki, Kókai, ill. Mészáros T., Dávid Zs., Krátky.
Héjjas Tibor: — A csapat teljesítette a kitűzött célt. Lóczi István: — A játékra teljesen alkalmatlan pályán voltunk kénytelen a mérkőzést lejátszani. A csapat nem tudta a begyakorolt játékát alkalmazni. Szerencsétlenségünkre az utolsó támadásuk során egyenlítettek a hazaiak.

Vésztő—Magyarbánhegyes 6—1 (3—1)
Vésztő, 150 néző. V.: Ács. G.: Gilik (11-esből) a 26., a 40. (11-esből) a 45. (mesterhármas), Hidvégi az 51., Turbucz a 62., Botyánszki a 75., ill. Málik a 33. percben. Jó: Hidvégi, Lázár S., Gilik, Rábai M., ill. Fejes, Málik, Matúz T.
Pardi Gábor: — Egy jól sikerült tavaszi nyitás, megérdemelt győzelemmel. Turcsek Zoltán: — Az eredmény csalóka, mert nem volt ekkora különbség a két csapat között, sőt, ha a helyzeteinket értékesítjük, egy szoros mérkőzést játszottunk volna.
Buzgány József

Békéscsabai MÁV—Doboz 3—1 (0—0)
Békéscsaba, 250 néző. V.: Czirok. G.: Potocska a 62., Tóth M. a 70., a 77., ill. Komlósi az 54. percben. Jó: Potocska (a mezőny legjobbja), Tóth M., Szarka, ill. Balogh I., Komlósi.
Braun Attila: — Valamiben jobbak vagyunk a megyei másodosztályú csapatoknál, és hogy miben, azt, akik ma kilátogattak a Csányi utcába, láthatták is. Zsigmond Károly: — A forradalom is jól kezdődött, aztán tudjuk, hogyan végződött. Számunkra hasonlóan alakult a mai mérkőzés.
B. A.

A Füzesgyarmat—Tarhos mérkőzés a pálya alkalmatlansága miatt elmaradt.

Ifjúságiak: Kétegyháza—Medgyesegyháza 4—2, Csorvás—Békésszentandrás 3—0, Újkígyós—Körösladány 0—1, Dombegyház—Sarkad 1—16, Füzesgyarmat—Tarhos 13—1, Gádoros—Tótkomlós 1—3, Vésztő—Magyarbánhegyes 5—0, Békéscsabai MÁV—Doboz 3—0.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!