Sport

2008.08.26. 18:06

Megyehárom: mi újság a B-csoportban?

BEOL

Mezőmegyer—Csárdaszállás 0—3 (0—0)
Megyei III. osztályú labdarúgó-bajnokság, B csoport. Kamut, 70 néző. V.: Kocsondi. G.: Békési, Faggyas, Hunya. Jó: Rubus, Pusztai, ill. Békési, Kovács T., Munkácsi.
Nagy András: — Az első félidőben még játszottunk, a másodikban velünk játszottak. Sajnos hat-hét fő hiányzását nem tudtuk pótolni. Kocsis Zsolt: — A második félidő alapján megérdemelten nyertünk.
n Matuska Tamás

Kötegyán—Kamut 2—0 (1—0)
Kötegyán, 50 néző. V.: Szabó G. G.: Molnár, Klembucz. Jó: Szőke, Molnár, Klembucz, ill. Vajda, Bereczki.
Mike István kötegyáni technikai vezető: — Megérdemelten nyertünk. Gál András: — A lélektelen játéknak ez a vége.
n Nagy Lajos

Zsadány—Gerla 0—1 (0—1)
Zsadány, 100 néző. V.: Szeidler. G.: Zsombori. Jó: Hegyesi I., Szabó B., Zsigó, ill. Laukó, Kacsán, Szatmári, Józsa.
Muntyán Sándor: — Egygólos mérkőzésen kis szerencsével nyerhettünk volna. Zsombori Zsigmond: — Három pontért jöttünk, és sikerült. Reméljük, lesz jobb is.
n M. S.

Kétsoprony—Szarvasi LSZK 0—0
Kétsoprony, 50 néző. V.: Kutasi. Jó: Laurinyecz P., Szenczi T., Mazán, Petrovszki I., ill. Chlebik, Korbely, Gyulai, Rumi.
Borsi Imre: — A helyzetkihasználásunkon és fegyelmezettségünkön van mit javítani. Veles Zoltán: — Sikerült megismételni múlt heti játékunkat, azzal a különbséggel, hogy pontot mentettünk.
n B. I.

Gerendás—Kardos-Örménykút 0—7 (0—5)
Gerendás, 50 néző. V.: Ottlakán M. Kiállítva: Tímár Zs. (Kardos-Örménykút, szándékosan megrúgta ellenfelét) a 30. percben. G.: Koszti 2 (egyet 11-esből), Brlázs 2, Viszkok, Szabó S., Csicsely Z. Jó: Gergely, Gelán, Kismándoki, ill. Viszkok, Koszti, Brlázs, Csicsely F., Szabó S.
Lengyel József: — Egy jó erőkből álló Kardostól kicsit megalázó vereséget szenvedtünk. Remélem, a továbbiakban csak javítunk a mérlegünkön. Gombár György: — Minden elismerésem a csapaté, hiszen hatvan percet emberhátrányban játszottunk egy elhamarkodott ítélet miatt, de a meglevő előnyünket így is sikerült növelni.
n L. J.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!