Sport

2008.08.23. 19:45

Labdarúgás: az utolsó percben egyenlített Orosházán a Szeged

Orosháza FC—Tisza Volán SC 1—1 (0—0) - NB III-as labdarúgó-mérkőzés, Orosháza, Mátrai Sándor Stadion, 400 néző. V.: Wittmann.

G. F.

Orosháza: Halász — Kerekes, Szabó N., Kerepeczki, Sipka — Mike, Pardi, Szűcs (Lovas), Kis-Szabó (Elekes) — Lupsa, Baranyai (Szabó T.). Edző: Jakab Péter. Szeged: Dongó — Mészáros, Udvari, Grünwald, Barna — Szilágyi (Kazi), Mórocz, Nagy Zs. (Török), Huszárik — Beretka, Baji. Edző: Bucholcz Gábor.

58. perc: Szűcs indította a bal szélen Baranyait, ő egy csel után visszajátszott Szűcs elé, aki mintegy tizenhat méterről lőtt a bal alsó sarokba, 1—0.
89. perc: Mórocz indításával Huszárik lépett ki a hazai védők közül, és helyezett Halász kapujába, 1—1.

[caption id="" align="aligncenter" width="600"] Fotó: Imre György
[/caption]

Közepes iramban kezdődött a mérkőzés, az első játékrészben jobbára mezőnyjáték folyt a pályán, a kapuk egyik oldalon sem kerültek igazán veszélybe. Bár ebben az időszakban az orosházi csatárok elhibáztak egy-két ígéretes helyzetet. A második játékrész hevesebb iramban kezdődött, egy harcosabb Orosháza folytatta a játékot, melynek eredményeként meg is szerezték a vezetést, de a lelkes vendégek nem adták fel, és a lefújás előtti percben sikerült is az egyenlítés. A látottak és a helyzetek alapján a hazaiak közelebb álltak a győzelemhez, de a végén nem összpontosítottak megfelelően.

Jó: Szabó N., ill. Beretka, Huszárik, Dongó, Mórocz.

Jakab Péter: — Megérdemeltük volna a győzelmet, ha a három nagy helyzetünk közül csak egyet is kihasználunk. Kegyetlen játék a futball, így a Szeged örülhetett a végén. Bucholcz Gábor: — Három pontért jöttünk, és a végén az egy pontnak is örülhetünk.

 

Címkék#Orosháza
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!