Sport

2008.03.31. 19:42

Mi történt a megye kettőben?

BEOL

Tarhos—Kétegyháza 4—0 (1—0)
Megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság. Tarhos, 150 néző. V.: Ács. G.: Szabó II. S. a 44., az 53., Botyánszki a 74., Nagy Z. a 83. percben. Jó: Szabó II. S., Szabó Z., Botyánszki, Nagy Z., ill. Kiu, Rubás.
Pankotai István: — Nyertünk. Negye Zoltán: — Megérdemelt hazai győzelem.

Újkígyós—Vésztő 1—2 (0—1)
Újkígyós, 100 néző. V.: Benyovszki Z. Kiállítva: Szilágyi T. (Vésztő, a játékvezető megsértéséért) a 80., Rövid (Újkígyós, második sárga lap után) a 85. percben. G.: Kocziha (öngól) a 40., ill. Litauszki (öngól) az 55., Szántó Cs. a 88. percben. Jó: Silló, Juhász, ill. Rábai M., Rábai R., Szántó Cs.
Nagy László: — A két öngól után lelkesedésünk a nyolcvannyolcadik percig tartott. Pardi Gábor: — Ha kihasználjuk a helyzeteinket, már az első félidőben eldönthettük volna a mérkőzést.

Gyomaendrődi VSE—Körösladány 2—0 (0—0)
Gyomaendrőd, 200 néző. V.: Németh. G.: Kiszely a 60., Lipták a 81. percben. Jó: Gyuricza, Mester, Beinschróth, Lipták, ill. Danó, Kovács D., Kiss S.
Kiss László: — Kemény, férfias küzdelem volt, amelyben folyamatosan őröltük fel a vendégeket. Nagy akarásunk győzelmet eredményezett. Keresztesi János: — Küzdöttünk, de az ellenfél jobban. Megérdemelt hazai győzelem.

Telekgerendás—Sarkad 1—1 (0—0)
Telekgerendás, 120 néző. V.: Barna. G.: Petrovszki a 79., ill. Marczis az 51. percben. Jó: Belicza J., Tóth L., Aradszki M., ill. Marczis, Kádár, Bende.
Ogrincs Pál (Telekgerendás): — A mai napon már megtanultunk járni, és remélem, a jövőben sokat futva futballozni is fogunk. n Hegedűs József

Magyarbánhegyes—Gádoros 1—2 (0—0)
Magyarbánhegyes, 100 néző. V.: Laurovics. G.: Marócsik az 55., ill. Csapó az 58., Liszkai a 73. percben. Jó: Saitz, ill. Csapó, Liszkai.
Kintner János: — Az első félidőben kihagyott helyzetek megbosszulták magukat. Lengyel Krisztián: — Elismerésem a csapatnak a hozzáálláshoz és az eredményhez.

Medgyesegyháza—Csabacsüd 0—2 (0—0)
Medgyesegyháza, 60 néző. V.: György. G.: Gazsó a 67., Borgulya a 80. percben. Jó: id. Kiss Á., Kovács Z., ifj. Kiss Á., Szabó Zs., ill. Viszkok, Gulyás, Borgulya, Szebegyinszki, Gazsó.
Gellény Ferenc medgyesegyházi másodedző: — Mi kihagytuk a ziccereket, az ellenfél berugdosta. Rétes Pál: — Gyenge játékunk ellenére hátul masszívabbak, elöl határozattabbak voltunk ellenfelünknél.

Békéscsabai MÁV—Doboz 1—0 (0—0)
Békéscsaba, 150 néző. V.: László: Kiállítva: Provosinszki (Doboz, második sárga lap után) a 62., Kundla A. (Doboz, a játékvezető megsértéséért) a 68. percben. G.: Szarka (11-esből) a 67. percben. Jó: Pluhár, Ondrejcsik, Szalai, Zahorán, Szarka, ill. Szabó Z., Szabó L., Balogh Á.
Braun Attila: — A csapatom elfelejtette, hogy ma még március van, és április elseje csak kedden lesz. Zsigmond Károly: — A mérkőzés előtt jobban tartottunk a játékvezetőtől, mint a hazaiaktól, félelmünk beigazolódott.

Tótkomlós—Mezőkovácsháza 1—1 (0—0)
Tótkomlós, 250 néző. V.: Fehér. Kiállítva: Jámbor (Tótkomlós, utánrúgásért) a 89. percben. G.: Kiss B. az 53., ill. Málik a 86. percben. Jó: Binges, Czollner, Krátky V., ill. Zoltán, Túri, Málik.
Bordás Sándor: — Az első félidőben gyengén futballoztunk, ez majdnem megbosszulta magát. A másodikban megszereztük a vezetést, de nem tudtuk megtartani a mérkőzés végéig. Szabó Ferenc: — Az első félidőben kihagytuk a gólhelyzeteinket, így még a döntetlenért is meg kellett izzadni.

Ifjúságiak: Tarhos—Kétegyháza 2—4, Újkígyós—Vésztő 1—3, Gyomaendrődi VSE—Körösladány 5—1, Telekgerendás—Sarkad 0—6, Magyarbánhegyes—Gádoros 3—2, Medgyesegyháza—Csabacsüd 0—7, Békéscsabai MÁV—Doboz 8—3, Tótkomlós—Mezőkovácsháza 4—1.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!