Sport

2008.03.09. 19:53

Kézilabda: Hét góllal verte Gyula Csorvást

Csorvási SK—Ferbonex-Gyulai SE 27—34 (14—16) NB I B-s női kézilabda-mérkőzés, Békéscsaba, 200 néző.

BEOL

V.: Kugyela, Száva. Csorvás: Mike — Elhardt 7, Petróczki 6, Forczek 5, Sütő 2, Fabisz 1, MAJOR L. 6. Cs.: KUKLA (kapus), Greksza, Könyves, Gelegonya, Babinyecz, Gyimesi, Neller. Edző: Ifj. Baráth Lajos. Gyula: Ajtonyné — BÉKÉSI 8, Madar 3, RAVASZ 5, Cifra 3, SZABÓ T. 12, Szabó R. 3. Cs.: Riczu (kapus), Karlovszki, Budai, Buzási, Czoldán. Edző: Ajtony Ákos.
Kiállítások: 8, ill. 14 perc. Hétméteresek: 9/7, ill. 5/5.

A megyei rangadón az első tíz percben egyik csapat sem tudott jelentősebb előnyre szert tenni. A csorvásiak jól tartották magukat, a gyulaiak csak az utolsó két percben tudtak kétgólos előnyt szerezni az első játékrészben. Fordulás után a Gyula kihasználta a csorvásiak hibáit, és a 45. percben kilenc góllal vezetett. Ezután magára talált a Csorvás, és öt gólra felzárkózott, de a hajrában ismét kiütköztek a hazaiak hibái.
Ifj. Baráth Lajos: — A második félidő tízperces rövidzárlata rányomta bélyegét a végkifejletre, ötven percen keresztül elégedett voltam csapatommal. Ajtony Ákos: — Két ellentétes félidőt játszottunk, szünet után védekezésben és támadásban is feljavultunk.

NB I B-s női kézilabda-mérkőzés, Békéscsaba, 200 néző. -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!