Sport

2008.01.22. 15:18

Debreczeni Dezső és Mráz Tamás elismerése

Megtartotta éves közgyűlését a Békés Megyei Harcművész-szövetség Békéscsabán, amelyen húsz klub képviseltette magát. Gregor László elnök szavaiból kiderült: tevékeny évet zártak tavaly, nemcsak jól működtették a versenyrendszert, hanem önvédelmi képzést, hétvégi szemináriumokat, Battonyán demonstrációs napot, Szarvason Budo-gálát szerveztek.

J. P.

Ám azt is megtudhattuk — mint a legtöbb sportágban —, itt is csökkent a versenyzői létszám, s egyre kisebb az anyagi támogatás.
Szóba került az is, hogy jövőre jubileumot ünnepelnek, hiszen ekkor lesz a megyei szövetség 25 éves.

Ezután a megyei szövetség hagyományos elismeréseiről döntöttek a klubok képviselői. A legeredményesebb harcművész sportolónak odaítélt Kiváló Harcművész díjat Debreczeni Dezső, a Békéscsabai Lakótelepi SE hetedszer is világbajnoki címet elért válogatott kick-boxosa kapta. Az edzők részére kiírt Érdemes Mester díjat Mráz Tamás háromdanos ITF taekwon-do mester, a Battonyai Barátság SE és a Mezőhegyesi
Platán ITF Taekwon-do SE vezetőedzője érdemelte ki.

Végül az idei megyei versenynaptárt véglegesítették. Békés megyében lesz kick-box light- és semi-contact, taekwon-do touch- és hard-contact, kyokushin karate knock-down megyei bajnokság. Idén Mezőberény, Okány, Füzesgyarmat, Békéscsaba, Magyarbánhegyes, Szeghalom és Gyula ad otthont a megyei rendezvényeknek. Battonyán, Mezőhegyesen, Szeghalmon és Kondoroson országos versenyt rendeznek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!