SÉTA

2009.03.24. 13:53

Fellépések sora vár tavasszal a Hunyadi DUMA’Színházára

A megyei fenntartású, mezőkovácsházi székhelyű Hunyadi János Közoktatási Intézmény DUMA’Színházának tavaszi műsortervében számos fellépés szerepel. Március 13-án este Mezőkovácsházán a Városi Művelődési Központban telt ház előtt adták elő a The Show Must Go On korábban már nagy sikert aratott musical-összeállítást. Egy nappal később, március 14-én a megyejárás legújabb helyszínén, Zsadányban léptek fel, ahol ugyanennek az előadásnak a keresztmetszetét mutatták be.

Hunyadi János Közoktatási Intézmény, Mezőkovácsháza

A társulat készül a nagy erőpróbára, a Scherzóra (Zenés Ifjúsági Színpadok Országos Fesztiválja), amely ezúttal Pápán lesz április derekán. Ezeken a fesztiválokon rendre nagy sikereket ért el a DUMA’Színház, háromszor kapták meg a legrangosabb elismerést, az „ABSZOLUTÓRIUM”-ot, ami a diák- és a felnőtt szakmai zsűri egybehangzó véleménye alapján jár a legjobb produkciónak.

 Ezek mellett számtalan első- és egyéni különdíj boldog tulajdonosai. Április végén Békéscsabán az Arany János kollégiumban, majd Szarvason a Szülőföldünk Békés megye program keretében, nem sokkal utána Orosházán a Rotary Klub rendezvényén lépnek fel. A tavaszi műsortervben szerepel még kisdombegyházi, nagyszénási, és több iskolai rendezvényen való fellépés is. A DUMA’Színház komplett műsorokkal, válogatásokkal különböző rendezvényeken, ünnepségeken szívesen vállal fellépéseket.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!