SÉTA

2007.10.16. 18:13

Hunyadisok a magasban

A mezőkovácsházi székhelyű Hunyadi János Közoktatási Intézményben már hagyomány a fiú magasugrócsapat kiváló szereplése. Az idei első megmérettetés a megyei atlétika diákolimpia volt, ahol versenyzőink 175 centiméteres átlaggal arattak győzelmet. Ennek eredményeként bejutottak az országos döntőbe.

BEOL

Rangsorolás alapján 6. helyen kerültek be a mezőnybe, ahol rendkívüli sportsikert arattak, és felállhattak a dobogó legfelső fokára. A győzelemhez rengeteg munkára és felkészülésre volt szükség, ami lemondásokkal is járt, de megérte. A fiúk már nyáron megkezdték az erőgyűjtést iskolánk tornatermében és Békéscsabán, sőt a testnevelés órákat is „feláldozták” a cél érdekében. Az edzők, idősebb Németh István és ifjabb Németh István tanár úr számára ez az eredmény a csúcsot jelenti, és azt vallják, hogy kisebb sikereken át vezet ide az út. Az aranyérem mellett más jutalomban is részesülnek diákjaink. A fantasztikus ötös tagjai: Dékány Mihály, Priskin Ferenc, Virág Zsolt, Stájer Edgár, Hideg Pál.

[caption id="" align="aligncenter" width="475"] A győztes csapat, a kép bal szélén Németh István, jobb szélén ifj. Németh István testnevelő tanárok
[/caption]

Dékány Misi, a bajnokcsapat tagja elmondta, hogy őszintén örül a sikernek. Nem várt győzelem született, és esélyt lát a címvédésre, hiszen most még csak 11.-es. A testnevelés órákon, és Békéscsabán, a Sportcsarnokban is edzhettek. A felkészülés során a csapatot sem kerülte el a „holtpont jelenség”, de sikerült átvészelni ezt az időszakot. Ezúton szeretné megköszönni a felkészítést a csapat nevében a testnevelő tanároknak.

Bacsa Nóra – Borsos István
Hunyadi János Közoktatási Intézmény, Mezőkovácsháza

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!