Bán Nikoletta

2019.11.25. 10:07

Hogyan készülünk egy bulira?

Számtalan fiatal jár bulizni, de ha jól megfigyeljük, akkor észrevehetjük, hogy a szórakozás nem csak az ifjabb korosztály kiváltsága. Legyen nyár vagy tél, az időjárás semmit és senkit sem befolyásol ebben.

Szent Gellért Katolikus Gimnázium

Vajon mennyi időt töltünk el egy bulira készülődve? Közismert tény, hogy a nők szeretnek időzni a fürdőszobában, bulitól függetlenül is. Szigorúbban figyelnek ugyanis kinézetükre, akárhová mennek, de ha szórakozni indulnak, akkor biztosan sokkal több időt fordítanak külsejükre. Néhányan már akár délután elkezdik a lázas munkát. Elsőként legtöbben a hajukkal törődnek, amit meg kell mosni, szárítani, ezután jöhet a dilemma: göndör vagy egyenes legyen? Megszületik a döntés: legyen göndör. Aztán félúton mégsem tetszik az eredmény, s ilyenkor jön az újratervezés, inkább legyen egyenes. Mire végre elkészül a haj, eltelt két óra.

Aztán jöhet a smink. Vajon melyik verzió a jobb: a feltűnő, vagy inkább a szolid? Legyen a feltűnő. De mégis mi szükséges egy csillogó-villogó sminkhez? A tusvonaltól a vörös rúzsig bármi. Egy újabb bökkenő: illik a vörös a feketéhez? Persze, hogy illik! Legyen akkor a vörös dressz a fekete magassarkúval. Táska vagy ridikül? A táska nagy, a ridikül elég lesz. Végre felsóhajthat a nő: Kész vagyok, mehetünk! A férfi csak ezután kezdi a készülődést. Még jó, hogy smink nem kell nekik, s a hajukba is elég egy kevés zselé, s a dresszkód szerint is megfelelő a farmernadrág pólóval. Oldaltáska? Ugyan minek? A zsebben minden elfér!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!