Rómer Vanessza

2019.11.15. 18:05

A televízió hanyatlása

Az emberek korábban bármit megtettek volna, hogy legyen televíziójuk. Majd elérkezett az az idő, hogy minden háztartásban meg lehetett találni, sőt, van, ahol már nemcsak egy, de 2-3 készülék is fellelhető. Mára azonban megint ott tartunk, hogy vannak háztartások, ahol nincs televíziókészülék.

Szent Gellért Katolikus Gimnázium

Hogy miért van ez? Sokan kedvelik az egyszerűséget, gyorsaságot. Könnyebb nekik bepötyögni a telefonjukon, laptopjukon vagy asztali gépükön az adott film vagy mese címét és már szórakozhatnak is reklámok, illetve egyéb, bosszantó megszakítások nélkül. A tévé adás azonban nem így működik. Ha filmet nézünk rajta, akkor végig kell ülnünk reklámokkal együtt azt, amit egy idő után az ember könnyen megunhat.

Lemaradtunk netán egy filmről vagy a kedvenc sorozatunk egyik részéről? Ma már ez sem jelenthet problémát, hiszen az internet ebben is a barátunk. De, hogy ne csak a filmnézés legyen a példa, ott vannak a hírek is. Ha lemaradunk például a reggeli híradóról, akkor is tudunk tájékozódni több hírportál böngészésével. Televízió, sajnálom, már nem vagy olyan nagy szám, mint régen!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!