Botos Luca

2019.11.07. 07:00

Sokszínű divat

A vásárlás lányegében minden ember életének része, de főleg a nőknek és a tinédzser korosztálynak fontos.

Erkel Ferenc Gimnázium

A vásárlás jó időtöltés lehet a barátnőinkkel, de egy kiváló anya-lánya program is lehet. Sokan szeretünk üzletekben nézelődni és mindig a számunkra a legdivatosabb ruhát vesszük meg. Vannak olyan emberek, akik követik a divatot, de vannak olyanok is, akik nem, mert idézem: „Minek követni a divatot inkább a saját stílusunkat mutassuk meg a világnak, mert ezek vagyunk mi!”

Ha már a ruhákról beszélünk, akkor menjünk egy kicsit a divat témába. A mai divat egyeseknek furcsa, másoknak viszont természetes, mert ők éppen követik. Irányzatai visszamennek a 60-as, 70-es és 80-as évek stílusához, példa lehet erre a magasított nadrág, a vastag hajgumi, a szakadt nadrág, vagy farmerdzseki. A mai tinédzsereknél a felsoroltak közül főként a magasított nadrág és az úgynevezett Scrunchies vagyis vastag hajgumi hódít. A Scrunchiesnak az a lényege hogy a kezünkön hordhatjuk, és persze copfba köthetjük vele hajunkat.

Manapság azonban nem csupán boltokban vásárolhatunk ruhákat és egyéb kiegészítőket, hiszen erre már számtalan weboldalon is létezik. Az interneten történő beszerzés ráadásul sokkal könnyebb, mivel nem kell érte mennünk, házhoz szállítják nekünk a kinézett árut. Vannak továbbá szupermarketes weboldalak is, melyeken a szükséges élelmiszereket is otthonunkba rendelhetjük. Mostanában a fentiek miatt az emberek egyre inkább az világhálós rendeléseket használják, mert jóval egyszerűbbnek találják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!