Szabó Dorka

2019.11.07. 07:00

Hódít az új holdjáró

Bevetette magát a sneaker divat a társadalomba, legalábbis utóbbi egy bizonyos rétegébe. A különleges fazonú cipő egyeseket meghökkent, mások alig várják, hogy viselhessék.

Andrássy Gyula Gimnázium

A híres angol énekesnő Rita Ora is segíti a magas talpú sneaker fazonú cipő térhódítását. A neves szár kedvelheti ezt a stílust, mert őszre ennek mintájára meg is tervezte cipőjét egy üzletlánc segítségével.

A Star Collectiont álmodták meg nekünk, amiben helyet kaptak igazán extra darabok is.

Az egyik modellje a köznyelvben sokak által holdjáróként emlegetett sneaker. Fehér talpa több mint 6 centiméter, a külseje pedig ezüst vagy arany színekben tükröződik. Ez a futurisztikusnak ható, nem éppen átlagos cipő nagyon megosztó véleményeket generál. Sokak komfort zónáján kívül esik, mivel nem egy megszokott bőr lábbeli, de még csak egy vászon tornacipőre sem hasonlít. Vannak, akik éppen ezért teljesen megvetik, vagy legalábbis polgárpukkasztásnak tekintik.

Ezüst színben is jól mutat a trendi cipő

Tény, hogy a sneaker külseje nem mindennapi, de éppen ez teszi különlegessé. Messze kitűnik az üzletek polcairól, de akár viselőjét is könnyen észre lehet venni az utca másik oldalán. Sokak számára meglepő módon, de szép számmal akadnak vásárlói, ezáltal viselői is a nem mindennapi darabnak. Ők azok a lányok, akik megosztják a közvéleményt, akik első látásra beleszeretnek az újdonságba, és nem félnek kipróbálni annak ellenére, hogy másokat meghökkentenek vele.

Ráadásul számtalan stílusú ruhához hordható: felvehető egy laza farmeros szetthez, de akár egy szoknyához, vagy egy csinosabb ruhához is előszeretettel párosítják. Talán már azon sem lepődnénk meg, ha a következő Hamupipőke egy ezüstszínű, magastalpú sneakert hagyna a királyfinak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!