Rendőrségi hírek

2015.07.06. 10:21

Balesetek miatt teljes útzár van Szegednél és Siófoknál is

Hármas karambol miatt lezárták az M43-as autópálya M5-ös felé vezető oldalát Szeged mellett hétfőn reggel - tájékoztatott a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

MTI

Várkonyi Gergely, a csongrádi rendőrség szóvivője elmondta, a Szeged melletti baleset a 47-es és a sándorfalvi út csomópontja, a 8-as és 9-es kilométerszelvény között történt.  

Az elsődleges adatok szerint három jármű, köztük egy utánfutót vontató gépkocsi ütközött össze, ez utóbbi felborult. A balesetben heten sérültek meg, valamennyien könnyebben - közölte a hadnagy. A forgalmat a 47-es útnál terelik le a sztrádáról, a járművek a sándorfalvi útnál térhetnek vissza.   

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság a honlapján arról tájékoztatott, hogy baleset miatt teljes útzár van az M7-es autópályán Nagykanizsa felé; Siófok térségében két autó és egy kisteherautó ütközött össze. A karambolban egy ember súlyos, kettő pedig könnyű sérülést szenvedett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!