Programajánló

2007.05.31. 13:51

Autó-Motor Show

Idén is megrendezik a nagysikerű Autó-Motor Showt június 9-10-én Békéscsabán, a Sportcsarnokban.

(x)

időrendi programok:
- 09.00-09.30  rendezvényterület feltöltése
- 09.30-09.40  szünet, kvíz játékok (színpad)
- 09.40-10.00  street-fighter 1 (1-es rendezvénytér)
- 10.00-10.40  szünet, kvíz játékok (színpad)
- 10.40-11.00  drift Show (1-es rendezvénytér)
- 11.00-11.10  ünnepélyes megnyitó (színpad)
- 11.10-11.30  street-fighter 2 (1-es rendezvénytér)
- 11.30-12.00  szünet, kvíz játékok (színpad), átállás
- 12.00-12.30  BMX sreet Show (2-es rendezvénytér)
- 12.30-13.30  ebédszünet                                            .
- 13.30-13.40  szünet, kvíz játékok (színpad)
- 13.40-14.00  street-fighter 1 (1-es rendezvénytér)
- 14.00-14.20  autóhifi bemutató (nagysátor)
- 14.20-14.30  szünet, kvíz játékok (kisszínpad)
- 14.30-15.00  roncszúzás (füves terület)
- 15.00-15.10  szünet, átállás
- 15.10-15.40  BMX sreet Show (2-es rendezvénytér)
- 15.40-16.10  szünet, kvíz játékok (színpad)
- 16.10-16.30  street-fighter 2 (1-es rendezvénytér)
- 16.30-16.50  drift Show (1-es rendezvénytér)
- 16.50-17.20  szünet, kvíz játékok (kisszínpad)
- 17.20-17.40  autószépségverseny díjkiosztó (színpad)
- 17.40-18.00  szünet, felkészülés a nyereménysorsolásra
- 18.00-18.30  nyereménysorsolás (színpad)
- 18.30-18.50  autóhifi bemutató (nagy sátor)
- 18.50-19.00  szünet, rendezvény bezárása

állandó programok:
- veterán autók és motorok, épített motorok és USA autók kiállítása a sportcsarnokban
- versenyjárművek, tuningautó fesztivál, testfestett lányok, autóhifi bemutatók a nagy sátorban
- járműipari seregszemle az aszfaltos parkolókban
- járműipari kiállítók a belső kiállító termekben
- autó modell bemutató, motor és quad tesztpálya a füves területen
- lóerőmérő kamion a 2-es rendezvénytéren
- Autóklub mobil mérőállomás a külső lezárt területen
- Gyerekmajális, sörsátor és különleges járművek a füves területen
- helikopteres sétarepülés a lezárt füves területen (6.000Ft/fő: 10 perc)
- dedikálások: Kuki, Harsányi Levente, Dundika, autó és motorversenyzők az 1-es rendezvénytér mellett

Kedves autó és motor rajongók!

Az Autó-Motor Show egy komplex járműipari rendezvény, amely minden korosztály számára látványosságot szeretne nyújtani a járművek világából. Rendezvényen a kisgyermekes családtól a nyugdíjasokig mindenki megtalálhatja a neki legjobban tetsző autós és motoros látványosságot.

Mire számíthat az aki idén ellátogat a békéscsabai kiállításra? Természetesen ismét egy jól szervezett rendezvényre, amely tele van látványossággal és újdonsággal.
Az Autó-Motor Show mottója: „sebesség, látvány, lóerők…” 
A rendezvény alkalmából idén egy ilyen címmel megjelenő saját rendezvényújságot is megjelentetnek a szervezők, melynek célja az érdeklődők hatékonyabb tájékoztatása. A rendezvényen rengeteg járműkülönlegességgel találkozhatnak majd a látogatók: veterán motorok, veterán autók, versenyautók, versenymotorok, prototípus autók, épített motorok, tuning autók, kamionok, USA autók, különleges járművek, autó, motor és teherautó márkaképviseletek, gépjárműipar beszállítóinak szakmai kiállítása.

A rendezvény alkalmából különleges kedvezményekkel várják a látogatókat a gépjármű márkaképviseletek és a kiállító járműipari cégek. A rendezvény ideje alatt óránként kvíz játékokat játsszanak a közönséggel közkedvelt műsorvezetők: Balog István Vilmos és Sípos Gábor. Rádiós műsorvezetőkből nem lesz hiány az Autó-Motor Show-n, mert vasárnap itt lesz Kuki és Harsányi Levente, a Rádió 1 sztárjai. Szombaton Dundika lesz a háziasszony, aki naptárakat fog dedikálni, természetesen lenge nyári öltözetben.

Mindkét napon 18 órai kezdettel lesz nyereménysorsolás a színpadnál, amelyen minden látogató részt vehet, ha a belépőjegyét a színpadon lévő üvegurnába bedobja. Mielőtt a jegyét bedobná, előtte gondosan töltse ki a hátoldalon lévő adatokat, hiszen csak a hiánytalanul kitöltött belépőjegyek vehetnek részt a sorsoláson.
A nyeremények: naponta 10db DVD lejátszót és sok értékes nyereményt, ajándékcsomagokat sorsolunk ki.

A rendezvényen rengeteg látványos program lesz, melyek délelőtt és délután ismétlődni fognak, nehogy valaki kimaradjon valamiből. Az autós és motoros programokon természetesen a vakmerő mutatványokon és az őrült gépgyilkoláson lesz a hangsúly. Autó és motor szépségverseny, autóhifi bemutatók, street-fighter motoros kaszkadőrök, kacér testfestett lányok, roncszúzás, gumifüstöltetés és nem utolsó sorban egy lélegzetelállító őrültség: „BMX street világbajnokok”, akik hatalmas hátraszaltókat fognak dobálni a 2-es számú rendezvénytéren berendezett extrém sportpályán.

A BMX street bemutatókat a rendezvény mindkét napján délelőtt és délután is láthatja a közönség, nagyon vakmerő, világbajnok „rider”-ek előadásában. Sokan csak azt hitték, hogy viccelünk, amikor azt hírdettük tavaly, hogy 30 méteres halálugrások lesznek bemutatva az Autó-Motor Show-n. Akik ott voltak a tavalyi rendezvényünkön azok láthatták, hogy nem vicceltünk. Két motoros kaszkadőr valóban megdöbbentő óriás ugrásokat mutatott be.

Mi lesz még a rendezvényen? Híres autó és motorversenyzők, sörsátor, gyerekmajális, Ferrari hang, gumifüst és 8db gyönyörű testfestett lány, akik készséggel fognak pózolni, főként a „Tuningautó Fesztivál” rendezvényterületen, minden kedves amatőr fotós látogató kérésének eleget téve. A rendezvény területéről felszállva egy vadonatúj amerikai Notar sugárhajtóműves helikopter fog utasreptetést végezni a város felett.

Az Autóklub a rendezvény helyszíne mellé telepített mobil műszaki mérőállomásán a látogatók Autó-Motor Show belépőjegyükkel ingyenes járműdiagnosztikai felmérésre jogosultak, amit ott helyben elvégeztethetnek autójukon. A motorosok sem maradnak műszaki szolgáltatás nélkül, ugyanis a rendezvényen itt lesz Magyarország legmodernebb teljesítménymérő kamionja. A motorosok részére külön motorparkolót is létesítünk a rendezvény területén belül, hogy biztonságban tudhassák vasparipájukat a rendezvény ideje alatt. A motorparkoló ingyenesen vehető majd igénybe!

A belépőjegyárak nem változtak, 2006-os áron lesznek ismét kaphatók a helyszínen a belépőjegyek: felnőtteknek 1.500Ft, gyerekeknek (12 éves kor alatt) 800Ft lesz a belépőjegy ára. Három éves kor alatt a belépés díjtalan. A rendezvény nyitvatartása az idén bővülni fog, mindkét napon 9-19 óráig várja a rendezvény látogatóit. Szikrázó napsütés, forró hangulat, hideg sör és nyaktörő mutatványok.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!