Programajánló

2007.03.22. 23:00

„Szabad a Szving!” A megújult Cotton Club Singers 2007-es Országos Leánybemutató Turnéja

2007. január 3-án a Budapest Kongresszusi Központban „Leánybúcsú” címmel telt ház előtt zárta le a 2006-os esztendőt és eddigi 14 évét, és indította el 2 új énekesnővel megfrissülve 2007-es évét. A sorozat március 29-én Szarvason folytatódik

BEOL

A megújulás első igazi megmérettetése 2007 január 25-én az Uránia Moziban volt„Premier” címmel.  A csilláron is lógtak a január 25-i Premieren. Ezen a napon fedtük fel a két új énekesnő személyét. Mezőfi Gabriella, és Bartus Patrícia január 25-től immáron tényleges tagjai a Cotton Club Singersnek. A nézők egybehangzó dicsérete után bátran kijelenthetjük, hogy a Premier koncert igazi fordulópontot hozott az együttesnek.Az új koncert egy pörgő lendületű, vokál- centrikus, az 1940-es évek világát idéző vidám show elegáns ruhákkal, és diszletelemekkel.
Sok magyar nyelvű dallal bővült a repertoár. A régi Cotton Club Singers zenékből csak néhány szólal majd meg, azokat is újra hangszerelte a zenekar. A fantasztikus zenészekből álló Cotton Club Band a két új énekesnővel fellépő énekegyüttes, egy felejthetetlen estén a Vokális Szving legjavát adja majd.

A zenekar 2006-os évi ABBA JAZZ  Show- ja az eddigi legnagyobb nézőszámot hozta. A közel 40 koncertből álló országos turnén több mint 20.000 néző volt jelen. Idén ezt a nézőszámot szeretnénk túlszárnyalni, ezért a Cotton Club Singers turnéját idén egész évre kiterjesztjük, és ebbe bevonjuk a környező országok magyar lakta területeit is. 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!