hirdetés

2018.04.19. 08:19

Bazi nagy kamulagzi a Vidra Tanyán

Bazi nagy kamulagzit, előtte pedig esküvői workshopot, esküvőkiállítást rendeztek elmúlt szombaton a Vidra Tanyán. A rendezvény hatalmas sikert aratott.

A kamuesküvő Las Vegas révén talán nem ismeretlen fogalom, kamulagzira azonban eddig még nem került sor, tehát egyedülálló rendezvényt hívtak életre szombaton a Vidra Tanyán. Az esküvői workshopon, az esküvőkiállításon felvonultatták mindazokat a szolgáltatókat, akik elengedhetetlenek a nagy nap során, voltak menyasszonyi ruhák és öltönyök, fodrászok és sminkesek, vőfélyek, fotósok és videósok, virágkötők és dekoratőrök, a talp alá valót pedig két zenekar szolgáltatta.

Ezt követte tehát a bazi nagy kamulagzi, kamu menyasszonnyal és kamu vőlegénnyel. Noha kamu volt, teljesen valósághűen mutatták meg, hogy a Vidra Tanya milyen szolgáltatásokat kínál, milyen egy kikérő, egy búcsúztató, milyen egy kihelyezett polgári szertartás, milyen ételekre és italokra számíthat a násznép: természetesen volt tyúkhúsleves, birkapörkölt, frissensült, éjfélkor svédasztal, illetve a torta sem maradhatott el.

A Vidra Tanya bizonyította: tökéletes helyszín esküvőnek és lakodalomnak, hiszen minden szolgáltatás elérhető egy helyen – a vacsorától a szálláshelyig -, ráadásul csodás, természetközeli környezetben helyezkedik el, a Sebes-Körös mellett, Szeghalom és Vésztő között. Sőt: aki a nagy nap után egy kis pihenésre, lazulásra vágyik, csobbanhat az udvaron található medencében is.

Elérhetőség:

Vidra Tanya

Szeghalom, Fokköz (Szeghalomtól 5 kilométerre, Vésztő felé)

Telefon: +36 30 488-3801, +36 30 370-3205

Facebook: Vidra Tanya

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában