hirdetés

2018.05.17. 15:10

Üzemeltetési vezetőt keres a Csabagyöngye

A Csabagyöngye Kulturális Központ igazgatója pályázatot hirdet üzemeltetési vezetői beosztás betöltésére.

A foglalkoztatás jellege: Teljes munkaidős, határozott idejű közalkalmazotti jogviszony, határozott idejű vezetői megbízással (tartósan távol lévő kolléga helyettesítésének időtartamára).

Pályázati feltételek: Főiskolai vagy egyetemi végzettség, magyar állampolgárság, nagykorúság, büntetlen előélet, cselekvőképesség, MS Office (irodai alkalmazások). Pontos, megbízható, határozott kiállású személy jelentkezését várjuk.

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent: Pénzügyi, közgazdasági, humánpolitikai, műszaki területen szerzett felsőfokú végzettség. Titkársági, üzemeltetési, gazdasági területen eltöltött 3-5 éves szakmai gyakorlat. Előnyt jelent a vezetői tapasztalat.

Illetmény és juttatások: Az illetmény megállapítására és a juttatásokra a „Közalkalmazottak jogállásáról szóló” 1992. évi XXXIII. törvény rendelkezései az irányadók.

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:Fényképes szakmai önéletrajz. Végzettséget, szakképzettséget, szakképesítést igazoló okiratok másolatai. A pályázat elnyerése esetén egy hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány.

A pályázat benyújtásának határideje: 2018. június 15.

A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Balázsné Bednárik Kornélia nyújt a 06-20-2674484 telefonszámon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában