PR

2021.01.14. 10:08

Tradíció és újdonságok a HÍR-es Kondorosi Csárdában

Betyárosan jó ételek

Kondoros Egyszerűen nagyszerű. Tömören így foglalhatjuk össze megyénk egyik ékességének, a Kondorosi Csárdának ételkínálatát. A hagyományok tiszteletének, megőrzésének kiváló példája a kondorosi gulyás, ami a közelmúltban elnyerte a Hagyományok-Ízek-Régiók (HÍR) védjegy használatának jogát.

Az újdonságokban is benne van a tradíció. A betyárburgert Rózsa Sándor is szívesen fogyasztotta volna, hiszen a saját készítésű marhahúspogácsát csípős mártással öntik le, de nem hiányoznak a finomságból a friss zöldségek és a sajt sem. A tépett malacburger kíméletesen sütött sertéslapocka húsát tartalmazza ropogósra sütött hagymakarikákkal, csemegeuborkával, paradicsommal és sajttal. A menükhöz és az étlapról választott ételekhez hasonlóan ezek is elvihetők, és házhoz is szállítják.

Elérhetőségek: 5553 Kondoros, Hősök útja 23. Telefon: +36 (66) 388-910, e-mail: [email protected], honlap: www.kondorosicsarda.hu, Facebook: Kondorosi Csárda. Jó étvágyat kíván a csárda ételeihez Csonka Zsolt és Mladonyiczki Gyöngyi ügyvezető.

A tépett malacburgernek egyszerűen nem lehet ellenállni
A betyárburgert jól kitalálták a Kondorosi Csárdában
A kondorosi gulyás elnyerte a HÍR-védjegy használatának jogát

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában