hirdetés

2018.09.25. 10:23

Tóth Péter hangversenyével indul az Őszi Művészeti Hetek

Október 1-jén a békéscsabai Junior Prima Díjas zongoraművész koncertjével veszi kezdetét a november végéig tartó programsorozat.

Az Egyesült Államokban élő Tóth Péter már fiatalon nemzetközi elismertségre tett szert és generációjának egyik legjelentősebb Liszt Ferenc darabok előadójává vált. Október 1-jén, a Zene Világnapján szülővárosába hazalátogatva Beethoven, Chopin, Liszt és Debussy művekből hallhat egy igényes válogatást a közönség.

Fotó: Martin Gábor

Az Őszi Művészeti Hetek kiemelt fellépőjeként október 11-én érkezik Békéscsabára Zorán. Az énekes-gitáros-zeneszerző a frenetikus sikerű, teltházas Aréna-koncertje után egy újabb érdekes előadással örvendezteti meg rajongóit. A jól ismert régi és új Zorán-klasszikusokon kívül a legutóbbi duett-albumon elhangzó dalokból is válogatott, sőt, vendégeivel együtt számos Leonard Cohen dalt is az este részévé tesz.

A programsorozat keretében októberben fellép a Balassi Táncegyüttes és a Magyar Nemzeti Balett, novemberben érkezik a Habana Social Club, valamint a Kiscsillag zenekar is.

Színes kulturális paletta, helyi tehetségek, hazai sztárok, nemzetközi produkciók – ezt kínáljuk erre az őszre a Csabagyöngye Kulturális Központban.

Címkék#hirdetés

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában