hirdetés

2021.10.29. 10:22

Smarthotel, okosluxus a belváros szívében (videóval)

Sem recepciós adminisztrációval, sem szállodai személyzettel nem fog találkozni a frissen megnyílt Noir Hotelben, ahol a kényelem kulcsa szó szerint az egyetlen okostelefonra letölthető applikáció. Ezen keresztül foglalhat szállást, léphet be a hotelbe és a 17 apartman valamelyikébe, valamint egyenlítheti ki a számláját. Ennél gyorsabb, rugalmasabb szállásfoglalást keresve sem találna a környéken!

Különleges élményben lesz része annak a vendégnek, aki a Szegeden töltött éjszakáihoz a Püspök utcai Noir Hotelt választja. Hogyan valósul meg a 17 szoba nyújtotta „high life” életérzés?

A minőségi kényelem itt alap, és nem csak a kontaktmentes hotelélmény miatt. A virtuális szobakulcs mindig zsebre vágható, a foglalást akár 2 órával az érkezés előtt elintézheti. A szobákat előzetesen is szemügyre veheti – mindezt egyetlen app, a TMRW Hotels applikáció segítségével.

A luxusról és a stílusról árulkodó minőségi berendezés a legkisebb, egy légterű, konyhai részleggel ellátott stúdiószobára ugyanúgy igaz, mint az egy vagy a 2 hálószobás, erkélyes, konyhával, étkezősarokkal felszerelt apartmanokra. A tervezők figyelme a legapróbb részletekre is kiterjedt, akár a minőségi ágymatracok, akár az evőeszközkészlet tekintetében.

Természetes, hogy a boutique hotel ízléses bútorzata nemcsak harmóniát áraszt, hanem nagy fokú kényelmet is biztosít a vendégek számára. Itt a modernitás és a komfort tökéletes összefonódása valósul meg: a körbeforgatható LED-tv, az ingyenes wifi, a beépített USB-vel ellátott okoslámpák „high life” érzést keltenek a nyugalomra, a valódi pihenésre vágyóknak.

A hálószobai ágyak; a pótágyazásra is alkalmas, kihúzható kanapék kényelme; a magas kategóriás kávéfőzővel, mikrohullámúval, indukciós főzőlappal felszerelt konyhai rész; a piperecikkekkel ellátott fürdőszoba messzemenőleg kielégíti az üzleti úton lévő átutazók, a turisták, a családok, a külföldiek, a romantikára vágyó fiatal párok, sőt, az idősebb korosztály igényeit is.

Igen, jól olvasta: ma már az idősebb korosztály is könnyen boldogul az okostelefon nyújtotta lehetőségekkel. Ezek, no meg a smarthotel szolgáltatásai végtelen szabadságot, függetlenséget, kényelmet varázsolnak az itt megszállók mindennapjaiba.

De a Noir Hotel akkor is jó választás, ha a násznép számára keres szállást, vagy egyszerűen csak kíváncsi arra a páratlan, semmihez sem fogható szabadságérzésre, amelyet egy okoshotel nyújthat Önnek.

A parkolásra nem lesz gondja: a közeli mélygarázsban, valamint a hotelhez tartozó udvari, zárt parkolóban biztonságos körülmények között állhat az autója. Mielőtt azt gondolná, hogy ezt a pompát nem Önnek találták ki, megnyugtatjuk: a Noir Hotelben a helyi szállodákhoz igazodó árfekvésre számíthat. Ha az okos megoldások híve, ne hagyja ki a Püspök utcai Noir Hotelt, amely a luxus és a modernitás tökéletes elegyeként kínál páratlan esszenciát a vendégei számára.

További információk, elérhetőségek: www.noirhotel.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában