Promóció

2018.03.26. 11:57

Óvodák és iskolák 600 ezer forint összértékben nyerhetnek kirándulást az ALFÖLDVÍZ Víz világnapi rajzpályázatán

Az ALFÖLDVÍZ Zrt., mint az egyik legnagyobb hazai víziközmű-szolgáltató, a Víz világnapja alkalmából idén is meghirdeti hagyományosnak tekinthető rajzpályázatát.

A 2018-as Víz világnapja nemzetközi szlogenje nem véletlenül lett a „VÉDD TERMÉSZETESEN!”.

Bolygónk legégetőbb problémáival a XX. században csak regionális szinten foglalkoztak a nemzetek, mára azonban nem csupán a víz tisztasága lett globális kérdés. A környezeti károk és a klímaváltozás vízzel kapcsolatos krízisekhez vezetnek világszerte. Árvizek, aszályok, vízszennyezés – mind károsítják a növényzetet, talajt, folyókat, tavakat.

Enyhíthetjük az általuk okozott károkat?

Hogyan szabhatunk gátat a környezetszennyezésnek?

Erre keressük a válaszokat világszerte.

Az ALFÖLDVÍZ mindig kiemelt feladatának tekintette a környezettudatos gondolkodás népszerűsítését, ezért az idei rajzpályázat mottója a „VÉDD TERMÉSZETESEN!” lett.

Várjuk mindazon óvodás és általános iskolás gyermekek, csoportok jelentkezését, akik kedvet és tehetséget éreznek ahhoz, hogy egy rajzon, festményen megmutassák, miként védik környezetüket.

Április 16-áig várjuk a pályaműveket.

A pályázaton a legjobb alkotások beküldői megnyerhetik óvodai csoportjuk, iskolai osztályuk kirándulását a kiírás szerint, összességében 600 ezer forint értékben.

A pályázati feltételekről részletes információ a szolgáltató honlapján, az alfoldviz.hu weboldalon olvashatók.

Az eredményhirdetésre április 23-án a Föld Napjához közeli időpontban kerül sor.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában