hirdetés

2018.03.12. 15:27

Nagy utazás – Dés László koncertje a Csabagyöngyében (x)

Dés László Nagy utazás című, várva várt koncertjére március 19-én 19 órától kerül sor, a Csabagyöngye Kulturális Központban. (x)

A Kossuth-díjas Dés László neve a legtöbb zenei műfaj kedvelőinek ismerősen cseng. A szakmailag elismert zeneszerző és előadóművész dalai rendszeresen felbukkannak a rádiókban, musicaljei pedig itthon és külföldön is állandó jelleggel műsoron vannak.

Dés az utóbbi időkben leginkább a zeneszerzésre koncentrált, ám most eljött az idő, hogy egy hangulatos koncert keretein belül elsősorban popműfajú dalait csokorba szedve szórakoztassa a közönséget. A repertoárban régi és új szerzemények is megtalálhatóak, illetve számos filmzene is előkerül majd a tarsolyból.

Dés László a tálalást sem bízza a véletlenre, hiszen az előadás közreműködőit kiváltképp tehetséges muzsikusokból válogatta össze. Ha ez még nem lenne elég, az est folyamán vendégként Tóth Verát is láthatjuk, hallgathatjuk.

A március 19-én 19 órától, a Csabagyöngyében megrendezésre kerülő koncertre jegyek kaphatók az intézmény információs pultjánál, valamint a www.ticketportal.hu oldalon. A „Nagy utazás” a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával jöhet létre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában