Promóció

2018.03.17. 08:18

Minőségi használt autókat kínálnak garanciával

Az autóvásárlás a legtöbb ember életében egy emlékezetes esemény, amely általában nem kis kiadással jár, nem árt ilyenkor az odafigyelés. Aki használt autót keres, annak még nehezebb a dolga.

Ha valaki így dönt, az jellemzően utánanéz az interneten, rákérdez az ismerősöknél, mire érdemes figyelni, hol és hogyan találja meg a számára megfelelő autót.

Ilyenkor aztán az érdeklődő akarva-akaratlanul is szembesül olyan rémtörténetekkel, melyek megbízhatatlan kereskedőkről, bizonytalan előéletű autókról, irreálisan alacsony futásteljesítményekről szólnak.

Az AutoMobil Körös Kft. a Das WeltAuto helyi kereskedőjeként azonban épp arra vállalkozott, hogy eloszlassa a használt járművekkel kapcsolatosan felmerülő fenntartásokat, és a vásárlók mindenkor maximális bizalommal fordulhassanak hozzájuk. Az országos értékesítői hálózattal rendelkező kereskedés minőségi, leinformálható és garanciális használt autókat kínál, de mindezek mellett akár fel is kutatja és beszerzi az ügyfelek igényeinek megfelelő járműveket is.

- Az országosan harminc kereskedéssel rendelkező Das WeltAuto rendszerében ügyfeleink csak és kizárólag szakszerű, gondos állapotfelmérésen átesett, megbízható, alapos odafigyeléssel szervizelt autókkal találkozhatnak – mondta el lapunknak az AutoMobil Körös Kft. márkakereskedésének vezetője.

Hegedűs Sándor kiemelte, a kifogástalan minőségű, 7 évnél fiatalabb, 170 ezer kilométernél kevesebbet futott gépjárművek esetében a Das WeltAuto egyedi elbírálás szerint 12 hónapig tartó, vagy 30 ezer kilométeres garanciát biztosít, ezzel csökkentve minimálisra az ügyfelei által vállalt kockázat mértékét.

- A Das WeltAuto más használtautó kereskedésektől abban is különbözik, hogy olyan egyedi kiegészítő szolgáltatásokat kínál, amelyeket máshol nem, vagy csak problémásan vehetnek igénybe a vásárlók. Ilyen például a mobilitás- és cseregarancia, vagy a finanszírozás és biztosítás lehetősége, de az autóbeszámítás és a használtautó felvásárlás is – sorolta Hegedűs Sándor.

Az AutoMobil Körös Kft. a Das WeltAuto partnereként immár megújult, széles körű választékkal várja az érdeklődőket, mind személyautó, mind haszonjármű vásárlásakor. Nyílt hetük alkalmával pedig március 19-e és 24-e között az általuk forgalmazott minőségi, igényes járműveken kívül sokrétű szolgáltatások széles tárházába is bepillanthatnak azok, akik ellátogatnak kereskedésükbe.

A Das WeltAuto helyi képviselete, az AutoMobil Körös Kft.-nél Békéscsabán, a Szarvasi út 74. szám alatt található.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában