PR

2021.01.28. 14:47

Mi a jövődre készítünk fel! Jelentkezz a GFE-re február 15-ig!

Gál Ferenc Egyetem Pedagógiai Kar

Szarvas

Hagyomány és innovatív, értékközpontú pedagógiai szemlélet találkozása a Körös-parton, festői környezetben – számunkra ezt jelenti a szarvasi Pedagógiai Kar! Fedezd fel te is az ország egyik legnagyobb múltú pedagógiai intézményét, ahol a korszerű és lendületes képzések mellett számos programot kínál Szarvas városa.

Pezsgő közösségi és kulturális élet jellemzi a várost, elég csak a Vízi Színházra vagy a Cervinus Teátrumra gondolni. Fesztiválok, sportlétesítmények is várják a fiatalokat, de az Arborétumot, a Mini Magyarországot és a Bolza-kastélyt is megéri felfedezni.

Miért érdemes nálunk tanulni?

Mert itt igazán jól érezheted magad! Erős, befogadó közösség vár és gyönyörű természeti kincsek vesznek körül.

Mert Karunk több évszázados pedagógiai hagyománya korszerű tudással egészül ki.

Mert támogatják hallgatóinkat Egyetemünk és Szarvas város ösztöndíjai.

Legyél nálunk egyetemista, fedezd fel a Pedagógiát! – Vezetünk az értékek világában!

Gál Ferenc Egyetem Egészség- és Szociális Tudományi Kar

Gyula

A Gál Ferenc Egyetem Egészség- és Szociális Tudományi Kara több mint 25 éve várja azokat a fiatalokat, akik az egészségtudomány és a szociális munka területén kívánnak továbbtanulni.

Az Ápolás és betegellátás terület iránt érdeklődők számára a Békés Megyei Központi Kórház modern gyakorlóhelyet biztosít.

Az egészségturizmus hazai gyöngyszeme, Gyula városa pedig tapasztalt szakembereit adja, akiktől első kézből tanulhatnak hallgatóink.

A szociális terület iránt érdeklődők a városvezetésnek köszönhetően egy olyan hálózattal ismerkedhetnek meg, ahol a születéstől az időskorig támogatják az arra rászorulókat. Intézményünkben a duális képzés részeként gyakornoki lehetőségek is adottak.

Nálunk a hallgató az első, ha problémája van, segítünk, ha sikereket ér el, együtt örülünk vele, és mind ösztöndíjak, mind pályázati lehetőségek terén igyekszünk minden lehetőséget megadni, mert „mi a jövődre készítünk fel”!

Gál Ferenc Egyetem Gazdasági Kar

Békéscsaba

Békéscsaba egy élhető egyetemváros, sok-sok fiatallal, pezsgő diákélettel. A kulturális- és sportlehetőségek mellett rengeteg helyi rendezvény csábít a közösségi programokra.

Itt mindig történik valami, Tavaszi Fesztivál, Stégkoncertek, színi előadások, hangversenyek, várják az érdeklődőket. A Csabai nyár, a Szent Iván napi Vigadalom, a Múzeumok éjszakája és a Zenit Fúvószenei Fesztivál mellett a fiatalok nagyrendezvénye, a Garabonciás Napok is a térség kiemelt eseménye.

„Békéscsaba hazavár” címmel a csabai önkormányzat ösztöndíjjal támogatja a hallgatókat és a diplomás pályakezdőket.

A városi sportélet is kiemelkedő, a város leginkább talán a röplabdáról nevezetes, de futball-, kézilabda- és vízilabdacsapata is országos hírű.

A Gazdasági Kar a város vállalataival kiváló kapcsolatot ápol, a bankok, üzleti és pénzügyi intézmények szívesen fogadják hallgatóinkat.

A gazdálkodási és menedzsment, illetve a pénzügy és számvitel alapszakokon duális képzés is végezhető, amelynek szakmai partnere a Budapest Bank.

Miért érdemes nálunk tanulni?

-Képzéseink a modern üzleti és gazdasági élet kívánalmait követik.

-A gazdasági élet vezető szereplőitől lehet tanulni!

-Mert a piacképes végzettség garantálja a gyors elhelyezkedést!

További információ: gfe.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában