PR

2019.11.14. 15:54

Ingyen korizhatnak a hétvégén a Csabai Rendezvénypajtában !

Nagyon várják már a korcsolyázás szerelmesei, a családok, hogy megnyissa kapuit a 600 négyzetméteres csabai korcsolyapálya idén a Rendezvénypajtában, immáron negyedik alkalommal. Számukra is jó hír, hogy november 16-án, szombaton 12 órától, a nyitás pillanatától igazi jégen, ingyenesen használhatják a pályát kicsik és nagyok egyaránt, vasárnap este 20 óráig.

Érkeznek a Csabai Farkasok is, az ifjú jéghokisok már kiéheztek a jeges edzésekre, meccsekre. A megemelt palánkkal rendelkező, megújult, íves pályán a jéghokicsapat utánpótláskorú játékosai elkezdik az edzéseket, mégpedig nyolcévesektől a 14 éves korúakig. És most itt a lehetőség az óvodások, a szülők előtt, hogy a gyermekek 5-6 évesen, szakképzett korioktatók és jégkorongedzők kezei alatt megismerkedjenek a világ egyik legjobban kedvelt sportágával.

A Pajta koripályáján folyamatosan hűtik a jeget, a manapság legkorszerűbb eljárással. A kezdőkre is gondolnak, beszereztek korcsolyapingvineket, amik játékos formában biztonságérzetet adnak a kicsiknek. A korcsolyázás, a jéghoki mellett a Pajtában más szolgáltatásokat is igénybe vehetnek a látogatók. Fogyaszthatnak például egyedi hamburgereket a Pajta Street Food-ban, beülhetnek a hüttébe egy jó forralt borra, teára vagy egy puncsra. Vagyis igazi közösségi élményben lehet részük azoknak, akik ellátogatnak a Pajtába, és eltöltenek ott néhány kellemes órát a családdal, a barátokkal együtt. Jó tudni, a jeges év csak most kezdődik. Érdemes ott lenni az elejétől.

 

Címkék#hirdetés

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában