PR

2019.02.13. 15:19

Gyors és színvonalas nemzetközi szállítmányozás az Europ-Road Kft.-től

Az Europa-Road Kft. a hazai piacon a nemzetközi szállítmányozás megbízható szereplője, a békés megyei megrendelőknek is rendkívül gazdaságos árat kínál, minden nemzetközi fuvar tekintetében. Mindezt az egyéni igényeket is kielégítő, gyors és színvonalas szolgáltatás keretében!

A nemzetközi szállítmányozás terén szerzett sokéves tapasztalat alapján, az Europa-Road Kft. ügyvezetője és munkatársai határozottan állítják, hogy talán a legfontosabb szempont az ügyfelek számára a bizalom.

Bár a jog és a szerződések adnak egyfajta biztonságot, de ezek szükség esetén csak sok idő és további költségek árán érvényesülnek. Ezért is van nagy jelentősége, hogy a cég az évek során mindig pontosan tartja magát a megegyezésben foglaltakhoz, amit az ügyfelek hűségükkel honorálnak.

Mindezen felül alapvető fontosságú a partnerek egyedi igényeinek állandó szem előtt tartása, valamint az hogy szállítmányozási folyamat közben eshetőlegesen kialakuló komplikációk tekintetében permanens tájékoztatást és megoldást nyújtsanak a megrendelők részére.

A cég szakemberei folyamatosan bővülő ismereteiknek és magas képzettségüknek köszönhetően pontosan tudják, melyek azok a fontos részletek, amelyek nem hagyhatók figyelmen kívül, akár a szállítmány előkészítése, a rakodás vagy éppen a szállítás folyamata során.

Ilyen nélkülözhetetlen információ, hogy a felrakás és a lerakás helyén rendelkezésre áll-e az esetenként nélkülözhetetlen megfelelő teherbírású targonca és rámpa, vagy az adott rendeltetési helyre behajthat-e az adott szállító jármű. Esetleg szükséges-e speciális útvonalengedély (melynek hiányában akár meg is hiúsulhat a nemzetközi szállítás, vagy utólagos bírságot róhatnak ki a hatóságok) , túlsúlyosnak vagy túlméretesnek számít-e a szállítmány, vagy esetleg különleges bánásmódot igényel, mert törékeny vagy temperálva szállítandó.

Mindezek ismerete és figyelembevétele a legtöbb megrendelő számára nem magától értetődő, ezért is elengedhetetlen, hogy a szállítás előtt tisztázzák ezeket. A korábban említettek tudatában az ügyintézők konkrét írásos árajánlatot adnak a lehető leghamarabb. Megrendelés esetén azonnal hozzákezdenek a nemzetközi fuvar teljes folyamatának megszervezéséhez.

A komplex, elsőrangú és személyre szabott szolgáltatás mellett, jelentős szempontként tekintenek a fenntartható fejlődés és a környezetvédelem eszközeinek megismerésére és alkalmazására. A tudományos vívmányok elősegítik, hogy a nemzetközi szállítmányozás energiahatékonyabb megoldások felhasználásával gazdaságosabbá váljon, egyúttal a környezetvédelem céljait is eredményesen szolgálva.

A nemzetközi fuvarokhoz megbízható, az elvárásokhoz és a célhoz, valamint a megrendelt szállításhoz legmegfelelőbb járműveket indítják útnak, de ez a körültekintés nem korlátozódik a szállításhoz használt járművekre és egyéb szerszámokra, hanem a gépjárművezetők és fuvarozók felkészültségére és optimális munkavégzésére is kiterjed.

Európa minden országába vállalják fuvarok kivitelezését import és export viszonylatban ugyanúgy, köszönhetően a sok partnernek, akikkel szoros kapcsolatot alakítottak ki az évek folyamán. Nemcsak az útirányok szerteágazók, hanem a szállított áruk is: túlméretes, túlsúlyos munkagépek és mezőgazdasági gépek, valamint autók szállítása trélerrel, emellett raklapos, ömlesztett, tartályos, hűtött vagy fagyasztott áruk szállítása gyűjtő vagy részrakomány formájában, mind a gyakori megrendeléseik között van.

Az Europa-Road Kft. ügyfelei biztosak lehetnek abban, hogy a cég nem csak a kiszámítható körülményekre készült fel, hanem a váratlan és elháríthatatlan eseményekre is, mint amilyen egy közúti baleset lehet. Ezért a kötelező biztosításon mellett, sokrétű szállítmányozói felelősségbiztosítással is rendelkezik az egyik piacvezető biztosítónál (Vienna Insurance Group) és minden felmerülő nehézséget felkészült szakemberek kezelnek, továbbá a keletkező veszteséget a biztosítás fedezi.

A nagyobb teljes kamionos szállítmányok mellett, akár kisebb 50-100 kilós részrakományok nemzetközi fuvarozása is megoldható az EU legtöbb országába, illetve visszfuvarként is, köszönhetően a gyakran indított járműveknek, mindezzel kiemelve azt, hogy a megrendelések értékétől függetlenül minden ügyfél megbízását ugyanolyan fontosnak tartják és a lehető legteljesebb precizitással kezelik. Ennek érdekében állandó kapcsolatban vannak a megrendelőkkel, hogy megfelelő tájékoztatást adjanak a szállítás folyamatáról.

Nemzetközi költöztetések szervezésekor is nagy körültekintéssel járnak el, bárki is legyen a megrendelő: családok, magánszemélyek, cégek, irodák költöztetését is vállalják az EU-n belül bármilyen irányba. Minden részletre kiterjed a szállítás megszervezése, ami külön kérésre magában foglalja a felrakodást és lerakodást, vagy akár a csomagolást is. Természetesen, ennek a folyamatnak a során is teljeskörű felvilágosítást adnak a szállítás helyzetéről. A nemzetközi szállítmányozásnál elvárt biztonsági követelmények a költöztetéseknél is ugyanúgy adottak. A szakértelemnek és a biztosításnak köszönhetően a szállított értékek teljes biztonságban vannak. Mindemellett egyedi megállapodás szerint, a jelentősebb értékű tárgyak külön biztosítása is megoldható!

Határozott meggyőződésük, hogy a partnerek számára felbecsülhetetlen, ha nem kell aggódniuk a szállítmányuk felől és a nemzetközi fuvarozás gondtalan számukra. Ennek és a becsületes ügyvitelnek, a hatékony munkának, a felkészült szakembereknek, valamint a gyorsaságnak és precizitásnak köszönhetően sok év után is hűségesek ügyfeleik a céghez, enélkül nem lennének sikeresek már több mint tíz éve a nemzetközi szállítmányozás terén!

Valóban fontos az Ön számára a megbízhatóság, a biztonság és a kiváló szolgáltatás? Ez esetben az Europa-Road Kft. a legjobb választás!

Europa-Road Kft.

Címkék#hirdetés

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában