hirdetés

2018.09.21. 09:15

Full Adrenalinnal érkezik a Richter Flórián Cirkusz Orosházára

Ismét vadonatúj műsorszámokkal látogat el Békés megyébe a Richter Flórián Cirkusz. Full Adrenalin című műsorukat először Orosházán szeptember 22–23-án láthatja a közönség.

A Békés megyében még soha nem látott produkcióik izgalmas jeleneteket és pazar látványvilágot ígérnek. Műsorukba visszatér a Brazíliából származó Diorios motoros csoport, akik új világrekordot mutatnak be, ezúttal hat motorral. Richter Flórián a magyar cirkusztörténet egyetlen Monte Carló-i Ezüst és Arany Bohóc díjasa vadonatúj számmal, holland frízek és arab telivérek szabadidomításával jelentkezik. Richter Kevin pedig világrekordot ír: összesen 20 lóval együtt lesz látható.

Továbbá egzotikus állatok kavalkádja érkezik Szandrával, a cirkusz kabalaelefántjával, valamint a Navas testvérek szaltóznak a halálkeréken, tíz méter magasban. Szebasztián és Krisztina – a villámgyors átöltözés mesterei – több év után áll újra magyar közönség elé, és a nagy nevettető, az olasz származású Davis Vassalo a plafonon járva mutat majd be humoros jeleneteket.

Orosháza, Kiss István gödör

Szeptember 22–23.

Szombat: 15.00; 18.00

Vasárnap: 11.00; 15.00

Az előadás 2 – 2 és fél óra hosszú, egy 20 perces szünettel. Az időpontok előre nem várt események miatt (pl. rossz időjárás) változhatnak.

Naprakész információkért keresse fel Facebook-oldalunkat!

 

Címkék#cirkusz

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában