országos verseny

2018.12.10. 18:19

Az ország legjobb társastáncosai ismét a Csabagyöngyében mérik össze tudásukat

Idén 49. alkalommal rendezi meg a Nyíri Lajos Táncsport Egyesület és a Csabagyöngye Kulturális Központ a hazai társastáncos élet egyik legfontosabb országos versenyét, a B-A-S osztályos Országos Társastánc Bajnokságot.

Nyíri Lajos neves békéscsabai táncpedagógus indította útjára a versenyt, melyen már 1970 óta csak a legmagasabb kategóriába tartozó táncospárok indulhatnak el.

A délelőttöt a második alkalommal megrendezésre kerülő, Nyíri Lajos emlékére szervezett klubközi táncversennyel nyitjuk, melyet 9 órától tekinthet meg a közönség. A versenyen gyermek, junior, ifjúsági és felnőtt korosztályban indulhatnak a versenyzők E, D és C osztályban. Déltől egészen az esti órákig pedig a felső kategóriás pároké a táncparkett junior, ifjúsági, felnőtt és senior korosztályokban.

Töltsön el egy teljes napot a káprázatos kosztümök és lélegzetelállító koreográfiák világában az ország legjobb versenytáncosaival!

Bővebb információ ide kattintva érhető el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában