pálinka

2019.04.10. 09:14

Árpád-pálinka: Kóstold meg csokipohárban!

A békéscsaba-mezőmegyeri Árpád Pálinka az utóbbi néhány évben kétszer lett az ország legeredményesebb pálinkafőzdéje. A Magyarország legjobb pálinkája címet is elnyerték az Árpád prémium piros vilmoskörtével, és ezt a megye pálinkájának is választották, hasonlóan a lepotica szilvájukhoz. Ezen finomságaik is megkóstolhatók, fogyaszthatók április 12-14. között, péntektől vasárnapig a 20. Gyulai Pálinkafesztiválon az Árpád Pálinka megszokott, központi helyen lévő standján.

A gyulai fesztiválon ismét megkóstolhatják a látogatók kuriózumként a belga csokoládéból készült kispohárban a dupla ágyas cigánymeggy-, körte-, kajszibarack- és szilvapálinkájukat. Szóval, egyszerre ehetik-ihatják a kiváló Árpád-pálinkákat, ami nagyon kellemes ízhatást kölcsönöz egymásnak. Vannak, akik először kiisszák a pálinkát, aztán eszik meg a csokipoharat. A szlogen változatlan: Kóstold meg csokipohárban is!

Belga csokoládéból készült kispohárból ihatják az Árpád-pálinkákat

Ifj. Nagy Árpád főzőmester elmondta, nemcsak értékesítik ezeket a különlegességeket bevezető áron a standjukon, hanem a nagykoncertek előtt csinos hostesseik ingyenes termékmintával járulnak hozzá a jó hangulathoz.

– Nagy sikert arattak Gyulán is a dupla ágyas 60 fokos pálinkáink mellett a dupla ágyas 40-esek. Hasonlóan a NOVUM Szilva, Vilmos Esszenciákhoz, melyek a csúcskategóriát jelentik – ecsetelte ifj. Nagy Árpád. – Újra kapható lesz a fesztiválon a nagy sikerű vadbodza- és kökénypálinkánk. Újdonságaink közé tartozik a feketeberkenye és a muskotályszőlő pálinka, valamint a vadkörtepálinka is csatlakozott a prémium termékeinkhez. Kisüsti termékcsaládunk új dizájnt kapott, a fekete üvegeket lecseréltük átlátszó, szögletes üvegekre.

A főzőmester kitért arra, miként eddig, most is adnak az egységes arculatra, és hogy Gyulán is a teljes termékpalettájukat vonultassák fel. Minderről megújult honlapjukon is tájékozódhatnak az érdeklődők, akik már a húsvéti ünnepekre is megvásárolhatják, megrendelhetik kedvenc vagy a kóstolás alapján megkedvelt pálinkájukat.

Az Árpád-pálinka, valamint az Árpád Pálinkatanya elérhetőségei: Békéscsaba, Kisrét 92/2. (mezőmegyeri út), telefon 66/325-859, 30/998-4032.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában