PR

2020.03.20. 07:47

A Mezőkovácsházi Vis Medica Kft betegtájékoztatója

TÁJÉKOZTATÁS!

Kedves Betegeim!

A koronavírus járvány miatt személyes találkozásaink korlátozva vannak. Azonban ha mellkasi panaszai vannak vagy vérnyomás beállításával, gyógyszerivel kapcsolatban kérdések merülnének fel vagy betegségei okán vizsgálati eredményeiről szeretne konzultálni, telefonon keresztül állok rendelkezésükre.

Elérhetőségeim: 06/30-9855-809 vagy a 06/30-897-2765-s telefonszámon lehetséges.

 

Tájékoztatás a Szakrendelő Intézet (VIS MEDICA KFT.) betegellátásáról

A Szakrendelő Intézet nem zár be! Kísérő nélkül fogadja a halaszthatatlan ellátásra szoruló betegeket!

  • A szakirányú kivizsgálás, gondozás elmarad, Fizikotherápiás kezelések és a Nappali Kórházban történő infúziós kezelések elmaradnak!
  • A Szakrendelő Intézetbe felügyelet alatt végzett kézfertőtlenítés, szájmaszk és hőmérőzés után lehet belépni!
  • A háziorvosokkal telefonos kapcsolatot tartunk és amennyiben a diagnózis felállításához labor, RTG vagy EKG szükséges és halaszthatatlan, telefonon történő konzultáció után elvégezzük.
  • Telefonos távkonzultáció, e-recept írás, telefonos COVID-19 fertőzés gyanújának értékelését, radiológiai távleletezést Szakrendelő Intézetünkben is biztosítjuk.
  • Azon gyógyszerek esetében, amelyeket csak szakorvos írhat fel (pszichiátria, kardiológia, szemészet, neurológia) és a beteg telefonon jelzi ennek szükségességét, azt a szakorvos felírja és e recept formájában a gyógyszertárakban kiválthatók.
  • A felmerülő kérdésekről és a további intézkedésekről emailen ([email protected]) vagy telefonon (06/68-381-222) szíveskedjenek érdeklődni!
  • Ha további kérdés merül fel Önökben, kérjük érdeklődjenek a Békés Megyei Kormányhivatal Orosházi Járási Hivatalának Népegészségügyi Osztályán: +36/68-414-043, 417-283-as telefonszámon.
  • Tisztelettel: Spiák Ibolya

    Belgyógyász, Kardiológus Főorvos

     

    Címkék#hirdetés

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában