hirdetés

2018.04.13. 13:45

A Gyulai Tankerületi Központ álláspályázatot hirdet

A Gyulai Tankerületi Központ (5700 Gyula, Ady E. u. 19.) humánpolitikai osztályvezető munkakörben álláspályázatot hirdet, határozatlan idejű, kormányzati szolgálati jogviszonyban.

Foglalkoztatás jellege:

Teljes munkaidő

Ellátandó feladatok:

A munkakör ellátásához szükséges humánpolitikai, társadalombiztosítási ismeretek alkalmazása, valamint a vonatkozó jogszabályok értelmezése, naprakész ismerete. Munkaügyi és egyéb számítástechnikai programok használatának képessége. KIRA rendszer, NKI, Probono és TÉR rendszerek kezelése. Problémák észrevétele, a szakmai normák ismerete és hiteles képviselete. Iránymutatások, tájékoztatók kiadása. Szabályzatok előkészítése, belső eljárásrendek készítése, intézményvezetők, munkatársak tájékoztatása. Intézményekkel történő kapcsolattartás. Központi adatszolgáltatások teljesítése. Költségvetés, beszámolók készítésében való közreműködés. Nyugdíjas továbbfoglalkoztatással kapcsolatos kérdések koordinálása. Gondoskodik a köztisztviselői, intézményvezetői álláspályázatok kiírásáról. Az emberi erőforrásokkal való gazdálkodás tervezése, szervezése, irányítása, koordinálása és ellenőrzése, emberi – erőforrás fejlesztés kidolgozása, megvalósítása. Az egység működéséhez a személyi és tárgyi feltételek biztosítása. A munkavállalók jogaival, egészségével, biztonságával, egyenlő lehetőségeivel és egyéb ügyeivel kapcsolatos szabványok és törvények betartásának biztosítása. Bér- és létszámgazdálkodáshoz kapcsolódó feladatok, létszámnyilvántartás, előirányzatok nyilvántartása. Részvétel a cafetéria szabályzatok aktualizálásában, módosításában. Kapcsolatot tart az Egészség-, Nyugdíjpénztárakkal.

Pályázati feltételek:

– magyar állampolgárság,

– cselekvőképesség,

– büntetlen előélet,

– legalább 1-3 év humánpolitikai területen szerzett szakmai gyakorlat,

– főiskola, szakirányú végzettséggel (29/2012. (III.7.) Korm. rendelet alapján): egyetemi szintű jogász, humánszervező, pszichológus, szociálpolitikus vagy szociológus szakképzettség, vagy egyetemi vagy főiskolai szintű pedagógus, szociális munkás vagy közgazdasági felsőoktatásban szerzett szakképzettség; államigazgatási és szociális igazgatási felsőoktatásban szerzett szakképzettség, társadalombiztosítási szakképzettség, munkavállalási tanácsadó, humánerőforrás menedzser, vagy személyügyi szervező szakképzettség, vagy főiskolai szintű rendészeti felsőoktatásban szerzett igazgatásrendészeti szakképzettség; katonai felsőoktatást folytató intézményben (jogelőd intézményében) szerzett szakképzettség; egyetemi vagy főiskolai szintű végzettség és munkaügyi, társadalombiztosítási, személyügyi, személyzeti szakképesítés vagy szakirányú továbbképzésben szerzett személyügyi szakigazgatás-szervező szakképzettség; közigazgatás-szervező szakképzettség; nemzetközi közszolgálati menedzser szakképzettség.

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:

– fényképes szakmai önéletrajz a 45/2012. (III. 20.) Korm. rendelet 1. sz. melléklete alapján

– az álláshely betöltéséhez szükséges végzettség, szakképzettség, szakvizsga meglétét

– igazoló okmányok másolata

– motivációs levél

– büntetlen előélet a közszolgálati tisztviselők jogállásáról szóló 2011. évi CXCIX. törvény 39. §-a szerint

– nyilatkozat arról, hogy a pályázó hozzájárul a teljes pályázati anyagának sokszorosításához, továbbításához (3. személlyel történő közléséhez)

– nyilatkozat arról, hogy a pályázó hozzájárul személyes adatainak pályázattal összefüggő kezeléséhez

A munkakör betölthetőségének időpontja:

A munkakör legkorábban 2018. május 2. napjától tölthető be.

A pályázat benyújtásának határideje:

2018. április 20.

A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Teleki-Szávai Krisztina, tankerületi igazgató nyújt, a 06-66/795-242 – es telefonszámon.

A pályázatok benyújtásának módja:

Postai úton, a pályázatnak a Gyulai Tankerületi Központ címére történő megküldésével (5700 Gyula, Ady Endre utca 19. ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: TK/035-00965-1/2018 , valamint a munkakör megnevezését: humánpolitikai osztályvezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában