PR

2020.04.28. 14:45

3 Comm cégcsoport: Már több mint félezer helyszínen telepítettek napelemeket!

Használjuk a zöld energiákat, a 3 Comm cégcsoport segít a megfelelő kiválasztásában.

A napenergia korlátlan mértékben rendelkezésünkre álló megújuló energiaforrás. Ráadásul sokféleképpen hasznosítható, és kisebb-nagyobb praktikákkal abszolút kiaknázható minden benne rejlő lehetőség. Napelemes-rendszer segítségével árammá alakíthatjuk a napenergiát, mindezzel egy hatalmas lépést tehetünk az önfenntartás, és az ökotudatosság felé. Ebben segít a 3 Comm cégcsoport.

NAPELEM A 3 Comm cégcsoport még 2010-ben indította megújuló energia üzletágát, így a munkatársaik által telepített legrégebbi napelemes rendszerek idén már egy évtizedes múltra tekintenek vissza. Az eltelt időszakban folyamatosan törekedtek arra, hogy az egyre bővülő piacon ár-érték arányban a lehető legjobb megoldást biztosítsák megrendelőiknek, és az iparág élvonalába tartozó műszaki megoldásokat nyújtsanak a telepített napelem rendszereikkel.

Tíz év alatt több mint 500 helyszínen telepítettük a felső-közép kategóriába tartozó napelemeket és invertereket, összesen 8 MW-ot meghaladó teljesítménnyel. Referenciáink között több Békés megyei vállalkozás, önkormányzat szerepel. Többek között: Orosháza, Kaszaper, Mezőkovácsháza és Tótkomlós önkormányzati intézmények, vagy éppen a szarvasi Liget Hotel. De nemcsak önkormányzatok, vállalkozások érhetik el a napelemes rendszereket. Jó hír, hogy ma már létezik napelempályázat külterületi tanyákon élők, valamint nulla százalékos hitel belterületen lakó magánszemélyek számára is. Van lehetőség a falusi CSOK keretében is napelemes rendszert telepíteni – tudtuk meg a cég ügyvezetőjétől.

Harcsa-Pintér Sándor hozzátette, aki ilyen beruházást tervez, mindenképpen szakember segítségével mérje fel, hogy háztartása ellátásához mekkora teljesítményű napelemes rendszerre lenne szüksége. Milyen típusú napelem lenne a leghasznosabb a háztartásában, és az adott környezetben a tetőre vagy a földre telepítse.

– A legpraktikusabb a tetőre szerelni a napelemes rendszert, mert ott nem foglal helyet. Ha a tetőszerkezet tájolása, formája vagy a hasznos alapterülete vagy egyéb árnyékhatás miatt nem megfelelő, inkább a kertbe, fém- és faállványzatra, vagy a garázstetőre kerüljön. A lényeg: a nap minél hosszabb ideig süsse a napelemeket. Napelemrendszert hosszú távra érdemes tervezni, legalább 30-35 évre. Ehhez viszont minőségi termékekbe kell beruházni. Akár 20 százalék minőségbéli eltérés is lehet a felső- és középkategóriás eszközök, illetve az alacsonyabb színvonalúak között. A megtérülés ideje a rendszer méretétől és a beépített eszközök minőségétől függ – részletezte az ügyvezető.

A 35 fővel dolgozó 3 Comm cégcsoport 3 vállalata 30 év tapasztalatával, szakértelmével, teljes körű tanácsadással, minőségi kiszolgálással, kivitelezéssel és szervizeléssel fogadja ügyfeleit. A minőséget garantáló vállalkozás napelemes szakmérnöki háttérrel, szerelő- és tervező csapattal szolgálja ki egész Délkelet-Magyarországot.

– Minőségi, mégis elérhető árú napelemes rendszerek létre hozása Magyarországon és a világban nagyon fontos, ezzel a tiszta, mégis sok mindenre használható áramforrással, nagy mértékben hozzájárulunk ahhoz, hogy a Föld egy tisztább levegőjű, élhető bolygó maradjon az unokáink számára. Aki napelemes rendszert akar telepíttetni, abban felmerül a kérdés, hogy miként is induljon el. Elsőként is érdemes több cégtől is árajánlatot kérni, látni, hogy ki mit ajánl, legyen összehasonlítási alapunk. Ehhez viszont be kell mutatni egy havi villanyszámlát, tudni kell mennyi az éves áramfogyasztás. Ez alapján már meghatározható, mekkora fogyasztású rendszert ajánlott kiépíteni a megrendelő otthonában. Hozzánk bizalommal fordulhatnak az érdeklődők, cégünk az optimális megoldást kínálja mindegyiküknek – hangsúlyozta Harcsa-Pintér Sándor.

Az ügyvezető a jelenlegi helyzetről szólva úgy fogalmazott, a kialakult járványügyi veszélyhelyzetben a folyamatos munkavégzéshez szükséges feltételeket megteremtették, és az előírásokat betartva folytatják tevékenységüket. – Ingyenes helyszíni felméréseket végzünk, mely alapján egy részletes árajánlatot kapnak ügyfeleink. E mellett minimális személyes kontaktussal folytatjuk a 95 százalékos támogatást biztosító tanyapályázatok, a vállalkozók részére elérhető GINOP pályázatok, és a magánszemélyeknek biztosított nulla százalékos hitelek előkészítését. És mondanom sem kell, de megfelelő védőfelszereléssel láttuk el szerelőinket, akik a megrendelt napelemes rendszerek telepítését folyamatosan, a korábbiaknak megfelelő munkarendben végzik, kulcsrakészen megvalósítva ügyfeleink elképzelését – árulta el Harcsa-Pintér Sándor.

Elérhetőségek

3 COMM Line Távközlési Építő és Szolg. Kft. – távközlési hálózatépítés, üzemeltetés, zöldenergia, erősáramú tervezés

Telefon: (62)542-295 Mobil: (30)749-8432 Fax: (62)543-332 E-mail: [email protected] Web: szegednapelem.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában