Hirdetés

2023.03.04. 08:01

Mit szólna egy izlandi hűsítő bálnaleshez a forró nyár kellős közepén? Vagy egy provence-i bor- és kacsamájkóstolóhoz? - galériával

Ha a tenerifei nyárbúcsúztató egzotikus kalandjai, a baltikumi körutazás izgalmai iránt érdeklődik, csapjon le a Z(s)eppelin Utazási Iroda kínálatára, hiszen az előfoglalási időszakban akár 10 százalék kedvezménnyel fedezheti fel az iroda új úti céljait is.

A napokban jelent meg a szegedi Z(s)eppelin Utazási Iroda legújabb utazási katalógusa, amely egészen 2023 novemberéig kínál külföldi körutazásokat, városlátogatásokat és pihenéssel egybekötött körutazásokat. A régi és új utasok több mint 170 buszos és repülős program, illetve 500 indulási időpont közül válogathatnak.

Előfoglalással mínusz 10 százalék

A márciusi, áprilisi, májusi utak nagy része már biztosan indulóképes, hiszen sokan lecsaptak a március 15-i, húsvéti, pünkösdi programokra, de még ezekre is akadhat egy-két szabad hely. Programjaikat időrendben ezen az oldalon megtekinthetik.

– Május végéig a csoportok zöme már elkelt, az indulások garantáltak! A növekvő foglalásoknak köszönhetően folyamatosan emelkedik a garantált indulású, nyári-őszi csoportok száma is – tájékoztatott Zsebők Tamás, a Z(s)eppelin Utazási Iroda ügyvezető tulajdonosa.

Kiemelte, a kora nyári, nyári, őszi kirándulások közül már most megéri válogatni, hiszen a március 31-ig tartó előfoglalási szezonban akár 10 százalék kedvezményt biztosít a Z(s)eppelin Utazási Iroda valamennyi tervezett programjára.

Idei újdonságok

A vissza-visszatérő, roppant népszerű úticélok – mint például a svájci buszos kirándulás, a Vezúv–Amalfi-part felfedezése – mellett hét új desztináció is vár a turistákra.

Szippantson a Baltikum és Finnország friss levegőjéből! Fedezze fel 8 nap alatt Izlandot és Grönlandot, fürdőzzön meleg vizű gejzírekben! Kóstoljon bele a bordeaux-i borok és a híres francia konyak zamatába, érezze az óceán felejthetetlen illatát! Hagyja, hogy elvarázsolja a Kelet szépsége Srí Lanka és a Maldív-szigetek egzotikumával! A Zseppelin azokra is gondolt, akik szívesen fedeznék fel a Dél-Alföld rejtett kincseit: a Maros menti vízitúra a természet és a kultúra tökéletes elegyét kínálja.

Melegebb éghajlatra hív

A Zseppelin mindig kitalál valami újat. Idén meghirdeti a Nyárbúcsúztató programsorozatot, amely a hazai októberi-novemberi szürkeségből az élet naposabb oldalára, de legalábbis tavaszias időjárásba repíti az utasokat. Toscana, Róma, Athén, Isztria, Dalmácia, Horvátország ilyenkor is kellemes! Ha romantikára vágyik, ki ne hagyja Párizs fényeit! Kényeztesse magát egy tenerifei utazással!

Indul a Zseppelin saját applikációja

Magyarország vezető kulturális körutazásokat szervező irodája már az idei év elején kiemelkedő foglalási számokat produkál. Ön se maradjon le a legjobb helyekről és árakról! Foglalása a többszörös MagyarBrands-díjas, családi vállalkozásból kinőtt utazásszervező irodánál teljes biztonságban van!

IOS-es és androidos készülékeken hamarosan elérhető lesz a Zseppelin saját fejlesztésű UTAZÁS APP-ja. Az applikáció segítségével könnyen tájékozódhat a meghirdetett utakról, árakról, akciókról, extra kedvezményekről, foglalásait ezen keresztül is intézheti.

Nézzen szét a Zseppelin 2023-as programkínálatában, és fedezze fel a világot egy megbízható, szegedi székhelyű országosan elérhető utazási irodával!

Elérhetőség: www.zseppelin.hu

Szeged, Petőfi Sándor sgt. 18.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában