Hirdetés

2022.11.22. 08:40

Pilát Gábor párkapcsolati dilemmákhoz nyújt segítséget Orosházán

Túl sok olyan párkapcsolatot látni, amiről ugyan nem jelenthetjük ki, hogy vergődnek, vagy a szakadék szélén billegnek benne a párok, de azt igen, hogy messze nem tudták kihozni belőle a maximumot és tartósan megélni azokat az érzéseket, amelyek a lehetőség szintjén benne voltak. És miért? - ilyen és ehhez hasonló aktuális kérdéseket feszeget Pilát Gábor író és előadó a Párkapcsolati dilemmák címmel Orosházán, a Petőfi Művelődési Központban 2022. november 25-én, pénteken 18 órakor kezdődő előadásában.

Cs. I.

Párkapcsolati témában az első könyve 2016-ban jelent meg

Orosházán Pilát Gábor személyes példáján keresztül is rávilágít a bátor döntések, egyes életszakaszok idején meghozott merész váltások, megoldások lényegére. Ő több, mint 20 éven  át volt értékesítő, tréner, előadó az üzleti világban. Tartott vezető- és értékesítő- képzéseket. Időközben rengeteg párhuzamot fedezett fel a cégekben és a párkapcsolatokban jelenlévő erkölcstelenség, le nem fektetett alapok és ki nem mondott szabályok között. Ekkor kezdett el mélyebben foglalkozni az örök témával, a férfi és nő közötti kapcsolattal.

Tabuk nélkül a párkapcsolatról című közösségi felületét 145 ezren követik. Párkapcsolati témában az első könyve 2016-ban jelent meg, a második 2017-ben került az olvasók kezébe, a harmadik pedig 2018-ban született meg. Járja az országot előadásaival, saját rádió- és egy tv műsora van, a TV2, és a Duna Tv állandó párkapcsolati szakértője.

– Minden olyan embernek szeretnék segíteni, aki úgy érzi, problémák merültek fel a kapcsolatában és nem tudja, mitévő legyen, úgy érzi, fejlődni szeretne a kapcsolatában, vagy kényelmetlenül érzi magát, és szeretne megoldást találni Sokszor a legalapvetőbb dolgokat nem veszik észre a párok. Ilyenkor pedig kell valaki, aki megláttatja velük a lényeget, vagy éppen az “apróbetűs részben” foglaltakat - ilyen szemlélettel érkezik Orosházára is Pilát Gábor. Várja olvasóit, s mindazokat, akik az örök téma útvesztőiből keresik éppen a kiutat.

Természetesen Pilát Gábor orosházi eljöveteléhez kellett egy szervező is. A Futureal Orosháza, a régió egyetlen Futureal márkaüzletének meghívását fogadta el Gábor. A Futureal Orosháza amellett, hogy elhozta az alföldi vásárlóknak is magyar prémium ruháit, ezzel egy plusz lehetőséget biztosítva a helyieknek a divatos megjelenésre, más tevékenységekben is élen jár. Hitvallásuk, hogy a nők testi-lelki egyensúlyának megteremtését kívülről támogassák. Ennek jegyében szerveztek már szépségápolás és stílus témában workshopot Orosházán, és most Pilát Gábor előadása is ezt a sort hivatott erősíteni.

Pilát Gábor "Párkapcsolati dilemmák" című előadása november 25-én este Orosházán, a PMK-ban.
Jegyek online az alábbi linken 
https://cooltix.hu/event/636bd90988573bb6ec9f3b4f
Részletek a hivatalos Facebook eseményél 
https://fb.me/e/3V7ka3nVv
 

 

Címkék#hirdetés
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában