Hirdetés

2022.06.23. 11:58

Újra divatba jön a lazaság?

A lezserség valójában soha nem sétált ki a trend porondjáról. Így aztán nem csoda, hogy a nyár beköszöntével újfent aratnak a laza, kényelmes, ugyanakkor stílusosság terén kiemelkedően teljesítő modellek mind a nők, mind a férfiak körében. Mert ez a fajta könnyedség igazán vonzó, csábító, már-már nyári kalandok után kiáltó!

Polupoltinov / Shutterstock.com

Polupoltinov / Shutterstock.com

Ami sportos az egyben vonzó?

Igen! Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a divatos női szabadidőnadrág, ami nemes egyszerűséggel hordásra teremtetett. Tipikusan olyan ruhadarab, ami első ránézésre a funkcionalitásával arat. Kizárólagosan. Hiszen kényelmes, jó felvenni, biztonságot ad a jelenléte, légáteresztő tulajdonságának köszönhetően az izzasztó pillanatok sem okozhatnak kihívást stb. Ám végül kiderül, hogy mindez csak a jéghegy csúcsa. Hogy hogyan? Úgy, hogy valójában az esztétikusság, mégpedig a nem is akármilyen megjelenés az, ami szót, figyelmet kér magának. És ami meg is kapja mindezt, túl a dicséreteken, az elismerésen. Ugyanis attól még, hogy szabadidőről van szó nem kizárható a trendiség. Azon egyszerű és annál nyilvánvalóbb oknál fogva nem, hogy a nadrág minden egyes stílusjegyével az aktuális divatot hirdeti. És ha mindez nem lenne elég, ha az árnyalatok sokszínűsége nem vonzaná kellőképpen az érdeklődőket, akkor még itt vannak azok a bizonyos, praktikus tulajdonságok. Amik miatt nincs az a sportos kimozdulás, vagy éppen kirándulás, városnézés, ahol ne kaphatna teret-helyet teljes joggal egy testre szabott modell.

Mi a helyzet a férfiakkal?

Az erősebbik nem tagjai sem maradnak ki a trendiség hűsítő hullámaiból. A megunhatatlan férfi pólók idén is sorban állnak a vásárlókért. Nincs is hiba a beszerzésben, hiszen az általuk biztosított sokszínűség egészen lenyűgöző. Az esetükben nem csupán az árnyalatok variáltsága az, ami kiemelendő, bár emellett sem lehet elmenni szó nélkül. Viszont ami még talán ennél is lényegesebb az a különböző fazonok által borítékolt megismételhetetlen felhozatal. Mindenki, és ez tényleg nem túlzás, mindenki ráakadhat arra az alternatívára, ami személyesen a lehető legtökéletesebb, ami a legtöbb pozitívumot tartogatja és persze, ami a legtöbb elismerő tekintetet vonzza. Ugyanis egy minden tekintetben ideális modell pontosan ezekre képes, sőt! Könnyen előfordulhat, hogy mindez csupán a kezdet!

Címkék#hirdetés
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában