Hirdetés

2022.05.25. 06:55

Kamarai gyakorlati oktatói képzés

A Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara az előző évekhez hasonlóan idén is szervez gyakorlati oktatói képzéseket. Az 50 óra időtartamú képzés (25 óra elméleti oktatás és 25 óra gyakorlati oktatás-tréning) azokat a gyakorlati oktatóként alkalmazott szakembereket/szakoktatókat érinti, akik iskolán kívüli (külső) gyakorlati képzőhelyen foglalkoznak tanulóval a duális képzésben.

Ez a képzés fejlődési lehetőséget biztosít a gyakorlati oktatóknak, szakoktatóknak a tanulókkal való egyes problémás szituációk kezelésében. 

Mely gazdálkodó szervezetnek érdemes részt vennie a képzésen?

  • Nincs megfelelő végzettségű vagy mentességgel rendelkező oktató.
  • Helyettesítések és szakemberváltások/elvándorlások miatt szükség van a végzettség biztosítására.
  • Nagyobb tanulói létszámot foglalkoztató képzőhelyeken több gyakorlati oktatóra van szükség a képzéshez szükséges személyi feltételek biztosításához.
  • A még nem akkreditált, leendő gyakorlati képzőhelyek esetében fontos, hogy a gyakorlati képzés megkezdéséhez felkészült, tanúsítvánnyal rendelkező oktatók fogadják a gyakorlatra érkező diákokat.

A következő tervezett képzési időpont:

2022. június 23-24-25. 8-16 óráig elméleti képzés

2022. június 30-július 01-02. 8-16 óráig tréning

Jelentkezés:

A kamarai gyakorlati oktatói képzés és vizsga az Innovációs és Technológiai Minisztérium által részben támogatott, a jelentkezőnek egy 20%-os önrészt (azaz bruttó 22.860.-Ft) kell befizetnie a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamaránál. Jelentkezni 5 éves szakmai gyakorlat igazolásával, szakmai végzettséget igazoló dokumentum másolatával és eredetiben kitöltött jelentkezési lappal lehet.

A részvételi feltételekről illetve mentességről érdeklődni lehet:

Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

5600 Békéscsaba, Penza ltp. 5.

Tel: 66/324-976; +36-30/728-9902

Felnőttképzési engedély szám: E/2021/000080


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában