Hirdetés

2021.12.17. 07:19

Elhunyt Bartyik Jenő, Békéscsaba közösségének közkedvelt tagja

A napokban elhunyt Bartyik Jenő, az Emberi Erőforrások Minisztériuma nyugállományú főtanácsosa, aki 1994 és 2006 között a békéscsabai polgármesteri hivatal sajtófőnökeként, ifjúsági referensként és számos népszerű helyi rendezvény szervezőjeként – köztük a Kolbászfesztivál első évtizedének visszatérő műsorvezetőjeként – ismert és közkedvelt tagja volt a városi közösségnek.

Bartyik Jenő

Önkormányzati munkája mellett aktívan hozzájárult a taekwondo sportág városi és magyarországi fejlesztéséhez. A békéscsabai Chon-Ji-, majd a Lakótelepi Sportegyesület WTF Taekwondo Szakosztályát vezette, később a Magyar Taekwondo Szövetség elnökségi tagja lett. Több, azóta kiemelkedő versenyzői és edzői karriert befutó sportoló mentora volt.

Jenő a ráruházott feladatokat, valamennyi beosztását becsülettel és megindító közvetlenséggel látta el. Munkakedve, megbízhatósága és humora népszerű partnerré tette mind sportvezetőként, mind közigazgatási szakemberként.  2021. december 9-én, 67 évesen, bátran, méltósággal és többnyire derűvel viselt hosszú küzdelem után otthonában hunyt el. Tiszta szívből szerette feleségét, gyermekeit, testvéreit, valamennyi rokonát és barátját. Ahogy ők is Jenőt. Mindenkinek hiányozni fog.

A becsületes, dolgos, jószívű és vidám férjtől, apától, testvértől, rokontól, baráttól hozzá illő módon búcsúznak el 2021. december 21-én 11 órakor, Budapesten a dunai Szent László sétahajón (Budapest XIII. kerület, Carl Lutz rakpart, 0-ás (nullás) kikötő). A gyászoló család azt kéri mindenkitől, hogy egy szál virággal köszönjön el Jenőtől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában