hirdetés

2021.06.01. 06:00

Újra személyes ügyfélfogadás a Pénzügyi Navigátor Tanácsadó Irodahálózatnál

Ismét személyesen intézhetik ügyeiket a lakossági ügyfelek 2021. június 1-jétől a Pénzügyi Navigátor Tanácsadó Irodákban. Az ügyfelek az irodákat a járványügyi higiéniás szabályok betartása mellett látogathatják.

PR cikk

A koronavírus kockázatainak csökkenésével 2021. június 1-től a lakosság ismét személyesen is intézheti ügyeit a Pénzügyi Navigátor Tanácsadó Irodákban.

A Magyar Nemzeti Bank által működtetett Pénzügyi Navigátor Tanácsadó Irodahálózat (PNTI) szakemberei széleskörű tapasztalattal rendelkeznek az előrelátó pénzügyi termékválasztás, a minősített fogyasztóbarát termékek, az elérhető állami támogatások, a pénzügyi fogyasztóvédelmi ügyek, vagy akár a fizetési nehézséggel küzdő ügyfelek problémáinak kezelése terén is.

Az irodák üzemeltetését a hazai pénzügyi intézményektől és szolgáltatóktól független civil partnerek – egyesületek, nonprofit szervezetek – végzik, akiknek tanácsadói magasan képzett, pénzügyi témákban jártas, naprakész ismeretekkel rendelkező szakemberek.

A Pénzügyi Navigátor irodák 2020 tavasza óta a járványügyi korlátozások ellenére is több mint 23 ezer esetben támogatták ingyenes tanácsadással, információkkal a hozzájuk fordulókat.

A szakértők segítenek többek közt

• pénzügyi döntések előtt tájékozódni, az egyes szolgáltatók ajánlatait összehasonlítani, a különböző konstrukciók előnyeit és kockázatait megismerni;

• szerződéskötés előtt a szükséges dokumentumokat értelmezni;

• fizetési nehézségek, eladósodottság esetén az anyagi terhek csökkentését támogató lehetőségeket megtalálni;

• panaszügyek esetén a megfelelő fórumhoz fordulni, a szükséges beadványokat kitölteni, elkészíteni és benyújtani.

Az irodahálózat szakértői díjmentesen állnak a fogyasztók rendelkezésére, a tanácsadás és az ügyintézés teljesen ingyenes.

Ezen túlmenően, annak érdekében, hogy a fogyasztók minél egyszerűbben kapcsolatba léphessenek a hálózat munkatársaival, a szakértők 2021. július 1-től ismét rendszeresen tartanak kihelyezett tanácsadásokat is számos vidéki helyszínen.

A tanácsadók és az ügyfelek biztonsága érdekében a tanácsadó irodákban továbbra is érvényben maradnak a biztonsági intézkedések (pl. maszkviselés, kézfertőtlenítés stb.).

Amennyiben tehát pénzügyi vonatkozású kérdése vagy panasza van forduljon bizalommal a Békéscsabai Pénzügyi Navigátor Tanácsadó Irodához.

Elérhetőségek:

Cím: 5600 Békéscsaba, Árpád sor 2/6., földszint (a Munkaügyi Központ ügyfélterében)

Telefon: +36 70 243 2840 (ügyfélfogadási időben!) // E-mail: [email protected] // Web: www.penzugyifogyaszto.hu

Ügyfélfogadás:

HÉTFŐ: 8:00-14:00 // KEDD: 10:00-16:00 // CSÜTÖRTÖK: 10:30-16:30

Pénzügyi Navigátor. Utat mutat a pénzügyekben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában