hirdetés

2021.06.04. 06:59

Nyugdíjba vonulnának, eladnák a Delej Bt.-t

Nyugdíjba vonulnak a tulajdonosok, ezért vált eladóvá a 18 éve sikeresen működő családi vállalkozás, a békéscsabai Delej Bt. kovácsoltvas termékeket és kaputechnikai eszközöket forgalmazó, árusító szaküzlete.

PR CIKK

A Delej Bt. immár több évtizede foglalkozik kaputechnikával, az üzlet pedig 2003-ban nyitott meg, kovácsoltvas termékekkel, és a paletta folyamatosan bővült. Kikerülnek a boltból többek között automata üvegajtók, garázskapuk, sorompók, illetve minden, ami egy kapuhoz szükséges.

– Szeretjük csinálni, hálásak vagyunk a vevőknek, hogy folyamatosan jönnek. De most már szeretnénk pihenni, nyugdíjba vonulni. Ezért adnánk el a családi vállalkozást egy olyan vevőnek, aki hasonló színvonalon viszi tovább és öregbíti a Delej Bt. hírnevét – mondta Csepregi László és felesége, Katalin, a Delej Bt. tulajdonosai.

Hangsúlyozták: folyamatosak a megrendelések, a cég jól bejáratott, neve van a szakmában és a térségben, így a leendő tulajdonosa azonnal profitálhatna is belőle. A vevőnek minden segítséget megadnának az induláshoz, amíg minden a helyére nem kerül. Kiemelték azt is: a cégnek nincs hitel-visszafizetési kötelezettsége és tartozása. Családi vállalkozásnak is kiválóan alkalmas.

Érdekesség, hogy ha a kovácsoltvas termékeket keresők a Google keresőjébe beírják azt, hogy „kovácsoltvas Békéscsaba”, akkor az első találat a Delej Bt.

Mint fogalmaztak, a tervezett eladás nem befolyásolja a Delej Bt. működését. Továbbra is várják a vevőiket, partnereiket a megszokott nyitvatartási időben és helyen, a Mezőkerrel szemben.

Azok, akik érdeklődnek a Delej Bt. iránt, a tulajdonosokkal a következő elérhetőségeken vehetik fel a kapcsolatot:

Telefon: 70/384-3104

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában