hirdetés

2021.06.07. 06:00

FirstFarms ösztöndíj program agrárhallgatóknak

Agrártudományi egyetemre jársz? Jól jönne egy kis ösztöndíj? Dolgozd fel az általunk adott témát, kutatási anyagodért ösztöndíjat adunk!

PR cikk

Fotó: Shutterstock

Régóta kerestük a lehetőséget, hogy piaci alapon megtaláljuk azokat a fiatalokat, akik szívesen fektetnének energiát kutatásba egy általunk megadott témát körüljárva, miközben gyakorlati tudást szerezhetnek, úgy hogy tanulói jogviszonyuk megmarad. Ezért találtuk ki a saját ösztöndíj programunkat, amely 300 000 Ft -ot jelenthet félévente a legrátermettebbnek ítélt jelentkezőnek- mondta el Sarusi-Kis Tamás, a FirstFarms Hungary Kft. ügyvezető igazgatója.

A dán tőzsdén is jegyzett mezőgazdasági vállalat magyarországi leányvállalata ösztöndíj programot hirdet olyan felsőfokú tanulmányokat folytató fiatalok számára, akik nem félnek több évre elköteleződni és kihívást, jövőképet látnak egy olyan kutatási projektben, amely fontos szegmense az állattartó telepek és földművelők együttműködésének.

Egy agrárszakember tudja, hogy mit rejt a talaj és tudja, hogy a talajvizsgálat alapvető fontosságú a magas hozam érdekében. A mintavétel gyakorisága és területi megoszlása átfogó képet tud adni a felszín alatt történő kémiai, biológiai folyamatokról.

Vajon tényleg magasabb hozamot hoznak a hígtrágyázott területek? Hogyan változik a talaj kémiai összetétele? A nagyüzemi állattartó telepekről kihelyezett trágya káros a növényekre vagy épp ellenkezőleg?

Kutasd a hígtrágyázás előnyeit és hátrányait a mezőgazdasági területeken, hozd közelebb a modern állattartó telepeket és a földművelő gazdákat.

Részletekért keresd fel a honlapunkat- a www.firstfarms.eu/karrier oldalunkon megtalálod a feltételeket!

Jelentkezési határidő: 2021. július 15.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában