hirdetés

2021.06.28. 06:00

Csabai FitGastro: fitten ötszöri étkezéssel is

Hatéves születésnapját ünnepelte a minap a békéscsabai székhelyű FitGastro, ahol ma már 150 főétellel és 80 desszerttel állnak az egészséges táplálkozást, a fitt életmódot választók rendelkezésére.

PR cikk

A megyében immáron öt ételátvevőpontjuk működik. Naponta ötször is ehetünk, ha valamelyik ételsorukat választjuk, a reggelit, a tízórait, az ebédet, az uzsonnát és a vacsorát sem kell kihagynunk. És nemcsak egészségesen étkezünk, hanem megőrizzük testsúlyunkat, valamint úgy fogyhatunk (és még erősödhetünk is), hogy nem kell koplalnunk, aszkéta életmódot folytatnunk.

Mindezt nem megálmodta vagy varázsütésre találta ki a békéscsabai Leszkó András, hanem tapasztalataira alapozott. Korábban athletic-testépítőként nyert országos versenyeket, szerepelt kiválóan nemzetközi megmérettetéseken.

– Az edzéstervet és a táplálkozásomat is pontosan megterveztem. Reggel hattól este kilencig előre, grammra kimért adagokat fogyasztottam, kétóránként – mesélte. – Rengeteg halat, csirkét, zöldséget, rizst ettem, napi 3-5 liter vizet ittam. A hátizsákban ott voltak műanyag dobozban a kimért adagok, annyi idő mindig akadt, hogy megegyem ezeket.

Felesége, Leszkóné dr. Berki Hajnalka jogász követte őt a fitnesz-életmódban, ma már együtt viszik a vállalkozást. A házaspár másoknak is azt a mondást ajánlja, ami náluk bevált: „Semmit nem lehet egy pillanat alatt megváltoztatni, csak az elhatározást.” Amikor pedig ez megszületik, már csak menni kell az úton.

A FitGastróval már hat évnél tartanak az úton, rengeteg kedvező visszajelzéssel, hogy segítségükkel megreformálták, boldogabbá tették sokak mindennapjait, az életüket.

– Amikor a FitGastrót elkezdtük, az országban is gyerekcipőben járt ez a tudatosságra, egészséges életmódra építő, de akár napi ötszöri étkezést is magában foglaló, tartalmas ételeket biztosító program.

Sok mindenben még most is egyedülállóak vagyunk ezen a területen – ecsetelte Leszkó András, aki elvégezte a Nemzetközi Fitnesz Akadémia életmód- és táplálkozási tanácsadói kurzusát is. – Nem kalóriát, hanem szénhidrát-, fehérje- és zsírarányt számolunk, és ennek alapján építjük fel a napi és heti menüsorokat. Cukrot, fehérlisztet nem használunk, és „E-mentesek” vagyunk az alapanyagoknál.

Közben figyelnek arra is, hogy minden igényt kielégítsenek. Ételallergiával vagy egyéb orvosi problémával küzdőknek, sportolóknak és diétázóknak teljes napi étkezést állítottak össze. Nem véletlen, hogy ma már öt településen rendelkeznek átvevőponttal. Mégpedig a megyeszékhely mellett Gyulán, Békésen, Újkígyóson és Szabadkígyóson. Békéscsabán ingyenesen ki is szállítják az ételeket.

Bár menükategóriáik speciálisan készülnek nőknek, férfiaknak és gyermekeknek, de teljesen egyedi igényeket is teljesítenek, valamint egyéni tanácsadással szolgálnak. Személyesen Békéscsabán, a Kinizsi utcai Csaba Office Irodaházban lévő irodájukban. Konyhájuk Békéscsabán, a Bartók Béla út 21. szám alatt, a belvárosi iskolánál működik, többek között speciális végzettségű dietetikus szakács szakértelmével. Az egészséges táplálkozás és életmód népszerűsítésben együttműködnek neves sportolókkal, edzőtermekkel és sportegyesületekkel.

[video width="1024" height="576" mp4="https://www.beol.hu/wp-content/uploads/2021/06/4616792video10545424befb2bd66603d64d242d3599V.mp4"][/video]

Aki a FitGastro mellett döntött, nem bánta meg

A FitGastro a kezdetek óta rengeteg új diétairányzatnak megfelelő menüvel rukkolt elő. Megtalálható náluk a Stockholm-diéta, a Reg-Enor étrend és a jelenleg nagyon népszerű Ketogén-diéta is. Áraik nagyon kedvezőek. Bevezették a levesek szerelmeseinek kedvező, úgynevezett Okos menüt is, mely négy étkezést tartalmaz, és nem feledkeztek meg a vegetáriánus, a vegán étrendet követőkről sem. Magas vérzsír- és vércukorszinttel rendelkezőknek, vesetranszplantáción átesetteknek is segítettek.

Aki a FitGastro mellett döntött, nem bánta meg, döntésével jót tett a maga és családja egészségének is. A FitGastro elérhetőségei. Telefon: 30/978-7422, 30/436-2973. Facebook: FitGastro

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában