Zsadány/árverés

2018.12.14. 18:11

Rád is számítanak a kisiskolások

Segítsünk együtt Békés megye egyik leghátrányosabb településén működő általános iskolájának, ahol számos felszerelés és taneszköz hiányzik ahhoz, hogy színvonalas tanítás folyhasson.

Két hétig, azaz december 20-ig lehet licitálni az ország egyik legkülönlegesebb, már-már valódi kincset érő sörválogatására, amelyből összesen három készült a világon. A Szent András Sörfőzde azzal a céllal bocsájtja online árverésre a különleges Black Rose összeállítást, hogy Békés megye egyik leghátrányosabb településének általános iskoláját és az ott tanuló kisiskolásokat támogassa. A licitből befolyt összeghez a főzde még egyszer annyit ajánl fel, hogy a teljes összegből a Zsadányi Református Általános Iskolát támogassa.

Az online árverésen itt lehet licitálni.

A felajánlásból az iskola eszközparkját bővítik majd. A tét nem kevesebb, mint a kisgyerekek tanulmányait előre vivő, alapvető felszerelések beszerzése. Ehhez a békésszentandrási Szent András Sörfőzde az anyagi támogatás mellett a hazai kisüzemi sörfőzés valódi kincsei ajánlja fel és bocsátja licitre: egy tíz és egy hároméves, illetve egy frissen főzött, testes és gazdagon malátás, mégis bársonyos ízvilággal megálmodott Black Rose sörválogatást egyedi kialakítású díszdobozban.

Ezen az árverésen a fából készült díszdobozok és különleges tartalmuk a három legmagasabb licitálót illetik majd, akik az exkluzív kiadású sörök mellé a segítségnyújtás örömét is kapják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában