Poén

2007.02.02. 12:28

Tanulságos történet!

Nagyon boldog ember voltam. Már több mint egy éve jártunk imádott barátnőmmel és el is határoztuk, hogy összeházasodunk. Csak egy dolog aggasztott.... A gönyörűszép húga...

-

Jövendőbeli sógornőm  22 éves volt, nagyon szűk miniszoknyákban járt
és legtöbbször melltartó nélkül. Rendszeresen lehajolt, amikor a közelemben  volt, s így mindig csodálatos látvány tárult elém. Biztosan szándékos volt, mert sosem csinálta más előtt.

Egy  napon, a  hugica  hívott, és megkért, hogy menjek át leellenőrizni az esküvői meghívókat.
Egyedül  volt mikor  megérkeztem, és azt suttogta, hogy olyan vágyat érez irántam, amit nem tudott leküzdeni. Azt mondta, szeretne velem szeretkezni, csak egyszer mielőtt megházasodom és elkötelezem magam a nővére mellett.
Noshát... teljesen lesokkolt a dolog, s egy szót sem tudtam kinyögni. Azt  mondta:  "Felmegyek  a  hálószobámba,  és  ha szeretnél még egy utolsó őrült, vad kitörést, akkor gyere és tégy magadévá!" Meredten figyeltem, ahogy felmegy a lépcsőn. Amikor  felért,  lehúzta  a  bugyiját és ledobta  rám a lépcső aljára.

Egy pillanatig ott álltam, majd megfordultam és kivágtattam a bejárati ajtóhoz. Kinyitottam, majd a kocsimhoz rohantam. Körös-körül ott álldogált az egész jövendőbeli családom, mind tapsolva! Apósjelöltem könnyes szemekkel ölelt át és mondta:"Nagyon  örülünk,  hogy átmentél a kis tesztünkön!  Nem is akarhatnánk nálad jobb férfit a lányunknak. Üdvözlünk a családban!"

A történet tanulsága: Mindig a kocsiban tartsd az óvszert!!!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!