Országos hírek

2005.06.20. 17:21

Sziget: amíg a készlet tart!

Minden idők legjobb Sziget bulijára már most hatalmas az érdeklődés. A külföldi terjesztőknél eddig kétszer annyi jegyet vásároltak, mint tavaly ilyenkor és a hazai árusítóhelyekre a napokban viszik ki az utolsó ezer hetijegyet. A Sziget történetében először – a nagy érdeklődésre való tekintettel – már napijegyeket is lehet elővételben venni.

BEOL

Soha nem tapasztalt méretekben fogynak az idei Szigetre az elővételes hetijegyek. Az eladható hetijegyek nagy része korábban is külföldön kelt el elővételben, azonban már most kétszer akkora az érdeklődés a határainkon túl a szigetes jegyekre, mint a tavalyi hasonló időszakban.

Utolsó ezer hetijegy
A hazai jegyirodákban is lényegesen meglendült a jegyfogyás és már csak kétezer jegy maradt raktáron, amiből ezret a napokban szállítanak ki a terjesztőkhöz, a fennmaradt mennyiséget a kapuban lehet majd megkapni, gondolva azokra, akik olyan helyekről jönnek, ahol nincs elővételes jegyértékesítés. Az hetijegyeket továbbra is a megszokott árusítóhelyeken továbbá a Szerencsejáték Rt. kirendeltségeiben, a Tesco áruházakban, a Ticket Expressz jegyirodáiban és online a www.sziget.hu/fesztival oldalon lehet kapni, amíg a készlet tart.

Napijegy elővételben
A Sziget eddigi történetében volt már olyan nap, hogy teltházat kellett jelenteni. Most, hogy a nagy érdeklődés miatt hamar elfogyhatnak a hetijegyek, azok számára, akik biztosan nem szeretnének lemaradni a Sziget egy-két programjáról, először a rendezvény történetében elindult a napijegyek előzetes árusítása, kizárólag a Szerencsejáték Rt. kirendeltségeiben (lottózókban és a postákon). A Sziget részletes programját az érdeklődők a www.sziget.hu/fesztival/program oldalon találhatják meg.

Ezek is érdekelhetik