nagy fogás

2019.02.16. 07:35

Több mint 15 millió forint értékű kábítószert találtak egy gödöllői dílernél

A férfi a lakhelyén és cégének fővárosi telephelyén naponta több személynek adott el kábítószert, feltehetőleg kokaint.

Több mint 15 millió forint értékű kábítószert találtak egy gödöllői férfinél, aki otthonában és cégének fővárosi telephelyén árulta a drogot – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) Kommunikációs Szolgálata szombaton a rendőrség honlapján.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást az 52 éves gödöllői férfival szemben. Három vásárlójával szemben kábítószer birtoklása miatt indult büntetőeljárás – olvasható a police.hu oldalon.

A gödöllői férfi a lakhelyén és cégének fővárosi telephelyén naponta több személynek adott el kábítószert, feltehetőleg kokaint. A drogkereskedőt csütörtök este fogták el azt követően, hogy aznap már három vevőt kiszolgált.

A ház átkutatása során a nyomozók 762 gramm kábítószergyanús fehér port találtak, amely a gyanúsított elmondása alapján kokain, feketepiaci értéke nagyjából több mint 15 millió forint.

A rendőrök a kábítószer porciózásához használt eszközöket, valamint közel 5 millió forintot és 2100 eurót is lefoglaltak. A férfit őrizetbe vették, és indítványozták a letartóztatását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában