bűnügy

2019.03.06. 11:53

Több tízmilliót érő csempészett cigarettát találtak a rendőrök

A járőrök kedd reggel Tiszakóród és Túristvándi között akartak két autót ellenőrizni, a sofőrök azonban a jelzésüket figyelmen kívül hagyva nagy sebességgel továbbmentek Túristvándi felé.

Közel 24 millió forint értékű csempészett cigarettát találtak két férfi autójában a rendőrök Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében – közölte a térségi rendőr-főkapitányság a Police.hu-n szerdán.

A tájékoztatás szerint a járőrök kedd reggel Tiszakóród és Túristvándi között akartak két autót ellenőrizni, a sofőrök azonban a jelzésüket figyelmen kívül hagyva nagy sebességgel továbbmentek Túristvándi felé.

A riasztott rendőri egységek az egyik autót Győrtelek és Tunyogmatolcs között egy fának ütközve, a másikat Túristvándi külterületén, az út mellett hátrahagyva találták meg. Mindkét jármű utas- és csomagterében nagy mennyiségű, összesen 17 ezer doboz csempészett cigaretta volt.

A két sofőrt, egy 26 éves ukrán-magyar kettős állampolgárt és egy 43 éves sonkádi férfit a helyszín közelében elfogták, őket és a dohányárut átadták a további eljárás lefolytatására illetékes Nemzeti Adó-és Vámhivatal munkatársainak – olvasható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában