Ország-világ

2020.08.27. 17:37

Soros többet ártott Amerikának, mint Oszama bin Laden – állítja a Fox News sztárja

Bill O'Reilly szerint Soros Györgynek kulcsszerepe van abban, hogy a mostani BLM-tüntetések okán „összeomlott az ország igazságügyi rendszere”.

Rendhagyó módon köszöntötte Soros György amerikai spekulánst Bill O'Reilly újságíró, politikai kommentátor, aki 16 éven át vezette a Fox News saját nevével fémjelzett legnézettebb műsorát – bukkant rá a Tűzfalcsoport – írja a 888.hu. O'Reilly szerint senki, még Oszama bin Laden sem ártott annyit az Egyesült Államoknak, mint a magyar származású oligarcha.

A 90. születésnapját betöltő Soros Györgyről beszélt videóblogján Bill O'Reilly, aki 16 éven át volt az amerikai Fox News kábelcsatorna legnépszerűbb műsorvezetője, show-ja, a „The O'Reilly Factor” mindmáig a csatorna legnagyobb nézettségű műsorának számít.

O'Reilly elmeséli, hogy

„senki sem tudja” mennyi pénze is van Sorosnak, majd felsorolja ugyanakkor azokat a „szélsőséges bolsevik” szervezeteket, amelyeket dollármilliárdokkal támogatott

a zsidó származású spekuláns az évek alatt – mutatott rá Facebook-bejegyzésében a Tűzfalcsoport.

A műsorvezető szerint

Sorosnak kulcsszerepe van abban, hogy a mostani BLM-tüntetések okán „összeomlott az ország igazságügyi rendszere”,

ugyanis 2015 óta több mint 17 millió dollárt költött kerületi ügyészek kampányainak támogatására.

„Ha lopsz a boltból, nem emelnek vádat. Ha valakit arcba versz, nem emelnek vádat. Ha letartóztatnak autólopásért, nem kell óvadékot fizetned. Ha letartóztatnak halált okozó testi sértésért, nincs óvadék. Emögött Soros áll.”

O'Reilly azt is leszögezi, hogy az ő 46 évnyi riporteri karrierje alatt a véleménye szerint

George Soros több kárt okozott az Amerikai Egyesült Államoknak, mint Oszama bin Laden vagy az Iszlám Állam terrorszervezet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában