nagykanizsa

2018.04.16. 07:47

Pár óra alatt elfogták a cserbenhagyó gázolót

A férfi vasárnap este ütött el egy édesanyát gyermekével.

Nagykanizsa, 2018. április 16. Rendõr helyszínel 2018. április 15-én Nagykanizsán a Balatoni úton, ahol egy anyát és kisgyermekét gázolta el a zebrán egy autós. A gázoló segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínrõl, de a rendõrök késõbb elfogták. Az anyát és gyermekét kórházba vitték, sérülésükrõl nincs információ. MTI Fotó: Varga György

Éjszaka elfogták a rendőrök azt a sofőrt, aki vasárnap este Nagykanizsán a zebrán elgázolt egy nőt és a négyéves gyermekét, majd segítségnyújtás nélkül elhajtott – közölte a rendőrség honlapján a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.

A baleset vasárnap 20 órakor, a nagykanizsai Balatoni úton, kijelölt gyalogátkelőhelyen történt. A négyéves gyerek életveszélyes, édesanyja súlyos sérülést szenvedett.

A rendőrök egy fekete Mercedest kerestek, és a sérülések alapján pár órán belül sikerült azonosítani a járművet. A zalakomári személyautót a baleset idején egy 48 éves nő vezette.

A rendőrök az autót lefoglalták, a nőt előállították, és segítségnyújtás elmulasztásának bűntette miatt eljárást indítottak ellene.

Borítókép: MTI Fotó: Varga György

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában